zaterdag, 26 november 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorNaast Mego Bouw BV nu ook Mego Schilderwerken BV: vakbekwaam en betaalbaar

Naast Mego Bouw BV nu ook Mego Schilderwerken BV: vakbekwaam en betaalbaar

Goor – Milosz (44) en Rex (32), de twee schilders in dienst van Mego Schilderwerken, verstaan het vak als geen ander. Beiden zijn afkomstig uit Polen maar wonen in Goor. Engbert Mensink (56), eigenaar van het vorig jaar opgerichte bedrijf Mego Schilderwerken BV, is heel erg in zijn sas met het tweetal. “De complimenten zijn niet van de lucht”, vertelt hij enthousiast. “Klanten zijn niet alleen heel blij met de kwaliteit van het behang-, stuc- en schilderwerk, ze zijn ook lovend over hun manier van werken. Ze laten alles keurig achter.” 

Voor elke schilderklus, of het nou een particulier of bedrijf betreft, krijgt de opdrachtgever eerst een bezoek van Engbert. Met een bak aan ervaring geeft hij advies op maat over het te schilderen, stuken of te behangen huis of bedrijf. Grote en kleine projecten, binnenwerk, buitenwerk, renovatie van bijvoorbeeld muurscheuren, alles is mogelijk. Ook over de verf- of behangsoort kan hij goed advies geven, zodat het resultaat naast mooi, ook duurzaam verantwoord is. Er is Engbert alles aan gelegen dat de klant met een tevreden gevoel achterblijft. “Dat begint met een heldere uitleg, gedegen advies, vakkundig en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van het project en duidelijke communicatie”, zegt Engbert stellig. 

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak? 

Uiteraard krijg je van Mego Schilderwerken altijd eerst een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met Engbert Mensink. En wie snel reageert, profiteert ook nog van 10% winterkorting op het binnenschilderwerk tot eind maart. Mego Schilderwerken BV is een erkend leerbedrijf en VCA gecertificeerd. Nieuwenkampsmaten 6-04 in Goor, tel. 0617681081. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle