vrijdag, 9 december 2022
spot_img
HomeLifestyleNashville Country Café komt naar Goor

Nashville Country Café komt naar Goor

Goor – Met Nashville’s Country Café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini en Lady Antebellum zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren. Het publiek wordt meegenomen in een avond vol mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western.

Het is zo ver! De Nashville’s Country Cafe theater tour gaat van start. Dit keer met o.a. Jordyn Mallory en duo Tupelo Honey uit Nasvhille (US), Pam MacBeth en Jacky.

Jordyn Mallory is bekend als de stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.

De Amerikaanse Pam MacBeth is een veelgevraagd artiest in de Nashville scène en speelde in vele muziekvideo’s, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, diverse TV-specials van Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar.

Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland en zet met haar set Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers. Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

En het nieuwe countryduo Tupelo Honey zijn zich er terdege van bewust dat ze op de schouders van deze giganten staan. Jordyn Mallory en Zach Moody komen allebei uit Tupelo (geboorteplaats van Elvis Presley). In hun schrijven en zingen proberen ze recht te doen aan hun muzikale voorouders, terwijl ze tegelijkertijd hun eigenSchatplicht aan de muziek van de Big River of Mississippi niet verwaarlozen.

Op vrijdag 11 november om 20.30 uur komt Nashville’s Country Cafe naar de Reggehof om te genieten van grootste hits uit dit genre. Kaarten kosten € 25,00.

Gek van paarden

MK de Manvan brengt nieuw genre: paardencabaret. Hij vertelt droog een komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore.

Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman MKdeManvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren, assisteert hij op wedstrijden waar hij werkelijk niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ ooit te beheersen en hoopt hij eens, ondanks menige blauwe plek en pijnlijke spier, het rijden op deze edele dieren ook onder de knie te krijgen. Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd en de neus dicht (tijdens het uitmesten van de stallen) weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers. Over zijn belevenissen schrijft hij als MK de Manvan al jaren hilarische columns voor paardenmagazines in binnen- en buitenland, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft.

MK schrijft zijn hele leven al. Over zijn avonturen met een paardenliefhebbende vrouw schreef hij dagboekachtige stukjes. “Mijn vrouw las wat ik schreef over de paardenperikelen. Ze zei: dat moet je eens naar een paardenmagazine sturen.”

En zo geschiedde. “In het begin dacht ik dat het vooral voor mijn lotgenoten was, de getergde mannen. Maar tot mijn grote plezier krijg ik juist de leukste reacties van de paardenmeisjes zelf: haha, ja erg he, ja maar zo zijn we wel…!”

MK de Manvan is zaterdag 12 november te zien in de Reggehof om 20.00 uur. Kaarten zijn beschikbaar voor € 22,50. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.reggehof.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws