zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsNieuw en uniek: Pop-up restaurant CRLSHVN bij De Zwaan Delden

Nieuw en uniek: Pop-up restaurant CRLSHVN bij De Zwaan Delden

Delden- Al 250 jaar lang worden gasten bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven gastvrij ontvangen. Nu voor het eerst, eenmalig en één maand lang: Carelshaven op een externe locatie. In de Jachtzaal van De Zwaan Delden wordt namelijk het POP-UP restaurant ‘CRLSHVN’ geopend! Geheel in stijl van Carelshaven kunt u genieten van een culinair diner. 

Nadat we wederom een maand gesloten waren, mag de horeca de deuren weer openen. Wat een goed nieuws! Gezien de grote, rigoureuze verbouwing van de keuken, is dit bij Carelshaven op dit moment niet mogelijk. Maar Carelshaven zou Carelshaven niet zijn als hier niet wat op is bedacht. Vanaf heden kunt u een tafel reserveren in het POP-UP restaurant CRLSHVN, gevestigd bij collega-hotel De Zwaan Delden, op 800-meter afstand. 

De feestzaal van De Zwaan is geheel omgetoverd tot het Carelshaven restaurant, waar één maand lang een vaststaand menu wordt geserveerd, compleet op de manier -en in stijl- zoals u van Carelshaven gewend bent. Uiteraard onder leiding van Chef de Cuisine Daniel Nijkamp. 

Eenmalig, één maand lang, een uniek concept

Gedurende een maand lang staan de chefs van De Zwaan Delden en Carelshaven schouder aan schouder. In het voorrestaurant bestelt u van de à la carte kaart van De Zwaan, in het POP-UP restaurant ‘CRLSHVN’ geniet u van een Carelshaven menu. U kunt een 4-, 6- of 8-gangen diner reserveren, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen.

Het diner wordt geheel in Carelshaven-stijl geserveerd. Van de bijzondere gerechten die gepresenteerd worden door de medewerkers van Carelshaven tot de unieke aankleding en sfeer van het restaurant zoals u van ons gewend bent. Het voelt alsof u zich in het restaurant van Carelshaven begeeft, maar dan op een andere locatie.

Reserveer, ervaar en geniet

Tot eind februari kunt u een tafel reserveren in het POP-UP restaurant ‘CRLSHVN’. De reservering plaatst u via de website van Carelshaven of u geeft telefonisch uw reservering door. Bij de reservering kunt u een keuze maken tussen 4-, 6- of 8-gangen, ook kunt u eventuele dieetwensen vermelden. Er wordt gewerkt met vaste aanvangstijden. 

www.carelshaven.nl | 074-3761305.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle