maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenNieuw in Delden: SKIER interieurontwerp

Nieuw in Delden: SKIER interieurontwerp

Delden – SKIER interieurontwerp zit alweer een aantal maanden in Delden, op het plein bij ‘het veulentje’. Opgericht door interieurontwerpers Manon Huiskes en Suzanne Ros, die beiden studeerden aan de Jan des Bouvrie academie in Deventer. Met vele jaren ervaring werken Manon en Suzanne samen met twee stagiaires bij SKIER aan een verscheidenheid van zowel zakelijke als particuliere projecten.

SKIER interieurontwerp, een bijna te bescheiden Twentse naam als je kijkt naar de oogstrelende projecten die op hun website www.skier.design te zien zijn. Te denken valt aan de interieurs van winkels, horecagelegenheden, zorginstellingen en kantoren, maar ook het ontwerpen van enkel een badkamer of keuken, tot complexe verbouwingen en totaalontwerpen voor nieuwbouwwoningen, behoort tot de mogelijkheden.

Heldere vormgeving met een ‘skier’ eindresultaat

“Het is juist de afwisseling die we zo leuk vinden, dat houdt ook onze creativiteit het scherpst”, vertelt Suzanne. ”Het ene moment werken we aan nieuwe schetsen voor een project en het andere moment begeleiden we de bouw van een ander project” Met hun Twentse, nuchtere aanpak ontwerpen zij ruimtes die zich kenmerken door eenvoud, functionaliteit, fraaie contrasten en heldere vormgeving en altijd met een ‘skier’ eindresultaat. 

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak! SKIER interieurontwerp, Langestraat 34 in Delden, tel. 074 234 0 234 of mail info@skier.design. Foto’s: Chiela van Meerwijk

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle