zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsNieuwe Etos Goor opent 3 maart

Nieuwe Etos Goor opent 3 maart

Goor, 18 februari 2021 – De Etos van de ondernemersfamilie Leussink in Goor verhuist naar een nieuw en groter pand. De huidige winkel sluit vrijdag 26 februari om 18:00 uur. Op woensdag 3 maart vindt om 9.00 uur de opening van de nieuwe Etos plaats. Deze winkel heeft het allernieuwste concept. Zo kunnen klanten er ook de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. 

Gelijktijdig met Etos openen tevens de andere winkels van de familie Leussink.“We zitten met de supermarkt en de slijterij onder één dak”, vertelt winkelmanager Inge Wiegers. “Het is een mooi en ruim opgezet complex waarin diverse energiebesparende maatregelen zijn toegepast. De verlichting bestaat uit led, er is een warmteterugwinsysteem en op het dak liggen zonnepanelen.”

Advies

De nieuwe Etos heeft een eigentijdse uitstraling en is overzichtelijk opgezet. De winkel beschikt over een mooie beauty- en geurenafdeling. Er is zelfs voor parfum een tappunt waarbij keuze is uit 53 geuren. Natuurlijk vind je in de Etos ook een uitgebreid aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. “Wij geven je graag een persoonlijk beauty- en gezondheidsadvies. Wat je vraag ook is, we helpen je verder”, aldus de winkelmanager.

Workshops

Inge Wiegers en haar team zijn enthousiast over hun nieuwe winkel en hebben er zin in om klanten te verwelkomen. Uiteraard is er door de coronapandemie helaas geen openingsfeest. “Maar als het straks allemaal weer veilig kan, wordt het extra gezellig bij ons. Zo zijn we van plan om workshops te geven in een speciaal daartoe ingerichte ruimte, de ‘Huiskamer van Leussink’. De data en de onderwerpen gaan we vermelden in de winkel en op onze Facebookpagina.” 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle