zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsNieuwe geluidsinstallatie in het centrum van Goor

Nieuwe geluidsinstallatie in het centrum van Goor

Vandaag is er een begin gemaakt met de aanleg van een nieuwe geluidsinstallatie in het centrum van Goor. De oude installatie was aan vervanging toe en deed het al ettelijke jaren niet meer.

Met de nieuwe installatie zal de muziek binnen het gehele BIZ-centrumgebied te horen zijn; dat wil zeggen: vanaf de Tapperij tot aan Kranenberg Juweliers. Ook het Weversplein zal niet vergeten worden. De nieuwe geluidsinstallatie wordt door alle centrumondernemers vanuit de Stichting BIZ centrum Goor betaald.

De Stichting BIZ centrum Goor bestaat sinds 2020 en heeft sinds de oprichting al verschillende evenementen georganiseerd en ook achter de schermen zijn verschillende dingen voorbereid.  Zo zijn er in het begin van het jaar 5.000 bonnenboekjes gedrukt en op de campings in de buurt verspreid, en afgelopen maart is de succesvolle laatste Lood(t)jes-actie georganiseerd waarbij 20.000 loten onder de Goorse klanten zijn weggegeven. In september jl. was er de drukbezochte nazomerkoopjesmarkt. De Stichting BIZ heeft zelf een bedrijf ingehuurd om het centrum onkruidvrij te maken.  Verder in het jaar zullen de banners in het “Hart van Goor” gemoderniseerd en vervangen worden. Uiteraard zijn de centrumondernemers, vertegenwoordigd in de BIZ, ook nauw betrokken bij het organiseren van de Goorse Wintermarkt op 18 december a.s., met als hoogtepunt de jaarlijkse paardenmarkt en een levende kerststal.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle