woensdag, 27 januari 2021
Advertentie
Home Nieuws Goor Nieuwe informatiepagina van Jumbo

Nieuwe informatiepagina van Jumbo

Hof van Twente – Volgende week gaat de Jumbo Leussink Supermarkt aan de Van Kollaan in Goor van start met redactionele informatiepagina’s exclusief in het Hofweekblad. 

Het idee komt van de Goorse tekstschrijver Roel Zweers die met deze pagina’s ondernemers die dat wensen, extra redactionele ruimte in de krant bieden. Zweers neemt zelf ook de gehele redactionele invulling voor zijn rekening. Hij ging in gesprek met de innovatieve uitgever van het Hofweekblad dat meteen kansen zag voor de nieuw te bouwen supermarkt in Goor. Dit nieuwe media-initiatief is meteen ook de eerste Jumbo-infopagina in heel Nederland en de komende maanden zullen tien van deze informerende pagina’s verschijnen. Jumbo Leussink heeft daar goede reden voor, want op 3 maart is al de opening in Goor! 

Toeval

Jumbo-ondernemer Tijn Leussink: “We hebben de komende tijd veel te vertellen, niet alleen over onze huidige supermarkten, maar zeker ook over onze splinternieuwe en meest duurzame supermarkt van Nederland die momenteel (zie foto) in Goor in aanbouw is. We waren eigenlijk net aan het nadenken over hoe we het duurzaamheidsverhaal in de regio bekend zouden maken toen het Hofweekblad dit splinternieuwe concept presenteerde, dat ze graag in de vorm van een pilot aan hun lezers willen presenteren. We zagen het redactionele idee van deze informatiepagina meteen zitten, zeker omdat er ook een tekstschrijver werd ‘bijgeleverd’. We maken er graag gebruik van om interessante nieuwtjes en belangrijke feiten voor het voetlicht te brengen.” 

De informatiepagina brengt u tweewekelijks talloze weetjes over hoe het ontwerp en de bouw van dit kolossale pand tot stand gekomen is. En heeft u er vragen over: stuurt u deze dan per mail naar info@hofweekblad.nl, er volgt dan zeker een reactie.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle