zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteNieuwe inwonersdag Hof van Twente

Nieuwe inwonersdag Hof van Twente

Hof van Twente – Op zaterdag 2 oktober organiseert HofMarketing de bekende inwonersdag in het gemeentehuis Hof van Twente in Goor. Elke nieuw ingeschreven inwoner (peildatum na 1 september 2020) in Hof van Twente, heeft afgelopen week een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn. 

De inwonersdag is een evenement waarbij Stichting HofMarketing de woonbeleving van nieuwe inwoners wil vergroten. In de ochtend krijgen de nieuwe Hof van Twentenaren een leuk programma aangeboden waarbij ze onder andere door burgemeester Ellen Nauta persoonlijk welkom worden geheten.

Ken je Kern!

Voor de nieuwe inwoners worden er deze dag ook nog vier speciale ‘Ken je kern-wandelingen’ georganiseerd in Markelo, Diepenheim, Goor en Delden. Na het plenaire gedeelte kunnen nieuwe inwoners op deze manier zijn of haar eigen kern beter leren kennen. Diverse raadsleden wandelen met de aangemelde inwoners door de kern en beantwoorden vragen die er zijn.

Nieuw in Hof van Twente, maar geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Marriët de Beer, via marriet@hofmarketing.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle