donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsNieuwe locatie kinderdagverblijf Partou De Speeldoos

Nieuwe locatie kinderdagverblijf Partou De Speeldoos

Nieuwbouw boven zwembad De Mors

Delden – De buitenschoolse opvang van Partou De Speeldoos in Delden zit al even in de nieuwe sporthal op Sportpark De Mors, maar binnenkort verhuist ook het kinderdagverblijf naar dit mooie sportpark. Over enkele maanden zijn de kleintjes namelijk van harte welkom op hun nieuwe opvanglocatie boven zwembad De Mors.

De gebouwen van het zwembad worden momenteel gerenoveerd, waarbij op een van de gebouwen een compleet nieuwe verdieping wordt gerealiseerd. Met alle ruimte voor de drie groepen van het kinderdagverblijf. Een groot voordeel van de nieuwbouw is, dat alle wensen en eisen waar een kinderopvanglocatie aan moet voldoen, direct kunnen worden meegenomen.

De bouwwerkzaamheden zijn al in volle gang en als alles volgens planning verloopt, is bouwbedrijf Van Wijnen in maart/april 2023 klaar, waarna wij nog met het buitenterrein en de afwerking van de binnenruimtes van het kinderdagverblijf aan de slag gaan. Naar verwachting opent het kinderdagverblijf in april/mei 2023 haar deuren op de nieuwe locatie.

Een mooie ontwikkeling, ook omdat het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang straks weer dicht bij elkaar zitten. Dat is vooral prettig voor ouders die gebruik maken van beide soorten opvang.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle