woensdag, 7 december 2022
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteNieuwe projecten Energie coöperatie ECHT

Nieuwe projecten Energie coöperatie ECHT

Het project “Zon op Rikkerink” is voor Energiecoöperatie ECHT een groot succes geworden. Binnen enkele weken zijn alle obligaties voor de ruim 900 zonnepanelen aan de man gebracht. In totaal doen 100 inwoners uit Hof van Twente, Borne en Hengelo mee in het Postcoderoos project. Medio augustus zal Twence het gehele project op de voormalige stortplaats ’t Rikkerink afronden en het deel van de installatie ten behoeve van het postcoderoos project overdragen aan de coöperatie. Alle inschrijvers zijn inmiddels geïnformeerd en binnenkort wordt de inschrijving afgerond.

De interesse in het project was dusdanig groot dat er inmiddels zelfs een wachtlijst is ontstaan. Afhankelijk van de beschikbaarheid van SCE subsidie kunnen de geïnteresseerden zich snel inschrijven voor één van de nieuwe projecten die ECHT ontwikkelt. ECHT hoopt dat er dit jaar nog een nieuwe SCE ronde komt, anders worden de projecten uitgevoerd in 2022.

Intentieverklaringen zijn getekend voor de volgende projecten:

  • “Zon op Rietman”, postcoderoos rondom 7475 MARKELO, ca. 2680 panelen (dakopstelling)
  • “Zon op Snorrewind”, postcoderoos rondom 7475 MARKELO, ca. 1380 panelen (dakopstelling)
  • “Zon op Wijnkamp”, postcoderoos rondom 7471 GOOR, ca. 1160 panelen (dakopstelling)

Nieuwe inschrijvers zullen automatisch op de wachtlijst worden geplaatst. Wil je als eerste geïnformeerd worden over nieuwe projecten die Energiecooperatie ECHT ontwikkelt, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.echtvooru.nl of volg op Facebook https://www.facebook.com/echtvooru

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle