donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsNieuwe schoonheidssalon opent in Goor

Nieuwe schoonheidssalon opent in Goor

Goor – Het centrum van Goor is een prachtige nieuwe onderneming rijker. Op zaterdag 26 november opent de Markelose Carlijn Voskamp in het centrum van Goor haar eigen schoonheidssalon ‘Coach Your Skin by Carlijn’. De afgelopen weken is het pand aan de Grotestraat 131 verbouwd en van alle gemakken voorzien, zodat de klanten van Carlijn een echt ‘verwenmoment’ kunnen beleven in deze nieuwe salon. 

Hannah huidcoach

Carlijn is een gecertificeerd Hannah huidcoach en dat betekent dat ze net iets verder gaat dan een schoonheidsspecialiste. De Hannah methode staat namelijk voor meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Carlijn begeleidt jou je eigen huid te begrijpen en respecteren en geeft advies en handige tips over hoe je thuis jouw huid structureel kunt onderhouden. 

In haar salon biedt Carlijn verschillende soorten treatments voor iedere huid aan. Naast de huidverbeterende gezichtsbehandeling biedt zij ook de door Hannah ontwikkelde bindweefselmassage aan, waarbij de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd en de huidstructuur zichtbaar verbetert. 

Overige behandelingen

Naast alle behandelingen voor de huid, kun je ook bij Carlijn terecht voor andere behandelingen, zoals epileren, harsen, wimperextentsions en nog veel meer. Op de website van ‘Coach Your Skin by Carlijn’ (www.coachyourskin.nl) kun je precies terugvinden welke behandelingen je kunt boeken. 

Open huis 

Op zaterdag 26 november houdt Carlijn Open Huis van 10.00 – 17.00 uur. Ze nodigt u graag uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe salon en vertelt u graag meer over haar werkwijze en behandelmethodes. Coach Your Skin, Grotestraat 131 in Goor, telefoon: 06 28509107. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle