vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleNieuwe vestiging van Meubelzorg in Delden

Nieuwe vestiging van Meubelzorg in Delden

Delden – Het zal menigeen niet ontgaan zijn: op de rotonde richting Bentelo is het pand naast het Tango tankstation in gebruik genomen door Meubelzorg. Met roze vlaggen en ballonnen en een showroom vol comfortabele relaxstoelen heeft Meubelzorg gestalte gegeven aan de opening op tweede kerstdag 26 december jl.     

Het is alweer de achtste vestiging van Meubelzorg. De eerste werd vijf en een half jaar geleden geopend in Heerhugowaard. Inmiddels zijn er ook Meubelzorg winkels in Udenhout, Barendrecht, Amersfoort, Geleen, Oosterwolde, Roosendaal en nu dus ook Delden.  Gideon Couwenberg, regiomanager van de noordelijke vestigingen was zeer te spreken over de opkomst op 26 december in Delden: “Veel mensen hadden de advertenties in de regionale bladen gezien, maar er waren ook bezoekers die er toevallig langs kwamen fietsen en even een kijkje wilden nemen. We blikken terug op een mooie en goedbezochte opening.” 

Het is geen pakje boter wat je koopt

Maar wat is Meubelzorg dan precies? “Bij ons vindt u altijd een passende relaxstoel. Wij maken ze op maat, afgestemd op lengte, gewicht en specifieke wensen. Deze vestiging op industrieterrein Schneidersbos sprak ons zeer aan vanwege de ruime opzet en gratis parkeren voor de deur. Het is geen pakje boter wat je koopt, dus mensen moeten de tijd kunnen nemen. Er zijn zoveel mogelijkheden qua relax- en sta-op stoelen. Wij kunnen stap voor stap mensen door het proces loodsen en in de showroom zijn vele modellen om uit te proberen”, licht Couwenberg toe. “En wie slecht ter been is, kan gebruik maken van de demobussen, waarvan er maar liefst 15 in Nederland en 10 in België rondrijden. Het werkt simpel: U maakt uw wensen kenbaar en de demobus komt voorrijden en onze specialist kan u thuis in zo’n 10 tot 12 verschillende modellen laten plaatsnemen.” 

Meer weten? 

Meubelzorg heeft relaxfauteuils en sta-op-stoelen in een zeer ruime prijsrange met talloze opties en met keus uit wel 1000 kleuren in stof en leer. Ze hebben 400 tot 500 stoelen op voorraad. Daarnaast kunt u bij Meubelzorg ook terecht voor tapijten, salontafels, eetkamerstoelen en banken. Profiteer deze week van hoge inruilkortingen voor uw oude stoel en begin 2023 met een comfortabele relaxstoel van Meubelzorg! Veel informatie vindt u ook op de website www.meubelzorg.nl.  Kom gezellig langs, Meubelzorg is elke dag -behalve zondag- geopend van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat voor u klaar. Meubelzorg, de Berken 2E in Delden.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws