woensdag, 7 december 2022
spot_img
HomeNieuwsNieuws uit Markvelde

Nieuws uit Markvelde

Het is weer een bewogen maand, april doet immers wat die wil. We hebben alles wel gezien, sneeuw, hagel, harde wind en zonneschijn. Daarnaast slankt het coronavirus nog niet af zoals gewenst, helaas zullen wel nog even moeten volhouden. Wel is er al wat licht aan het eind van de tunnel te zien. Daarom wil Stichting Markvelds Belang ook weer iets leuks gaan organiseren wanneer het kan. Voor jong en oud, iedereen is welkom. De organisatie is druk bezig om een datum en activiteit te plannen. Zodra dit duidelijk is, stellen ze jullie gelijk op de hoogte. Markvelds Belang gaat er, met inachtneming van de coronaregels die op dat moment gelden, wat leuks met jullie van maken.

Vacature bestuurslid

In het bestuur van Stichting Markvelds Belang is men op zoek naar een gedreven bestuurslid. Lijkt het jou leuk om samen activiteiten te organiseren en van alles daarbij te regelen? Heb je vragen over hoe het er bij de stichting aan toe gaat? Vraag een bestuurslid of neem contact op via whatsapp: 0647197876 of via de mail: secretariaat@markveldsbelang.nl

Oud papier

De eerstvolgende inzameling is op zaterdag 5 juni. U kunt dan tussen 9.00 en 12.00 uur het oud-papier weer brengen in de container op het sportveld.

In verband met de huidige situatie is het niet zeker of er iemand aanwezig is om u te helpen met inpakken. Daarom vragen wij om het netjes achter te laten. De afgelopen keren is dit heel netjes verlopen, bedankt hiervoor! Dit jaar wordt er verder nog ingezameld op: 7 augustus, 2 oktober en 4 december.         Bron: Markvelde Mail.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle