woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleNieuwste show Jeugdcircus Caroly met live muziek bigband Apollo

Nieuwste show Jeugdcircus Caroly met live muziek bigband Apollo

Goor – Uniek in Twente. Jeugdcircus Caroly treedt dit jaar tijdens haar jaarlijkse show op met live muziek. En niet zo maar een orkest. Niets minder dan De Bigband van Apollo zal met het 20-koppige orkest met zang de jonge artiesten van het Goorse jeugdcircus bij hun nieuwste acts muzikaal begeleiden. Dit jaar verzorgt Caroly maar liefst drie shows op zaterdag 26 maart en zondag 27 maart. De nieuwste klaverbladshow CAROLY goes BIG is te zien in Sporthal De Mossendam in Goor, die speciaal voor deze gelegenheid omgeturnd is tot een ware circuspiste.

“Het wordt super gaaf”, aldus trainster Carla du Plessis tijdens een repetitie met de Bigband van Apollo. “Wij houden van uitdagingen en een wens om ooit tijdens onze show op te treden met live muziek komt nu uit. Deze show zou in 2020 al uitgevoerd worden. Twee jaar hebben we moeten wachten op ons jaarlijkse hoogtepunt; onze eigen show. Voor sommige artiesten wordt dit nu hun eerste show. Dat maakt het nog spannender. We waren er in 2020 al helemaal klaar voor. Nu moesten we eigenlijk weer op nieuw beginnen. De kleding die speciaal voor de artiesten gemaakt was, moest weer vermaakt worden. Acts opnieuw ingestudeerd, omdat er wisselingen waren geweest. Maar we zijn er helemaal klaar voor. We willen graag weer voor ons publiek optreden.” 

Tijdens de nieuwste show van het leukste jeugdcircus uit Hof van Twente, laten de 40 artiesten van Caroly verschillende spectaculaire acts zien, op meeslepende muziek in schitterende kostuums. Laat u verbazen door onze jongste artiestjes en onze ervaren acrobaten en jongleurs, niks is te gek bij Caroly. 

Kortom, weer een onvergetelijke show waarin u geraakt wordt door de artiesten, die hard geoefend hebben met verrassende acts in prachtige kleding, met bijpassend licht en live muziek. Uniek in Twente. Jeugdcircus Caroly gewoon heel bijzonder!

Kaarten kunnen gereserveerd worden via jeugdcircuscaroly.nl

Voorstellingen zijn op zaterdag 26 maart 2022 om 19.00 uur en zondag 27 maart 2022 om 10.30 én 15.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Kaarten in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa. Bestel snel. Zie ook www.jeugdcircuscaroly.nl.            

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws