dinsdag, 26 januari 2021
Home Cultuur NoaberMuziekfestival bij Hofstreek TV

NoaberMuziekfestival bij Hofstreek TV

Zoals was te verwachten, is de organisatie van het NoaberMuziekfestival, dat voor zondag 13 december gepland was, genoodzaakt dit anders in te vullen dan zij zich had voorgesteld. Door de huidige richtlijnen èn de noodzaak om daarop te anticiperen, is het niet verantwoord om een huiskamerfestival te organiseren zoals dat vorig jaar is gedaan. Ze houdt graag vast aan haar format en alternatieven op grote locaties of in de buitenlucht doen daaraan geen recht. Ook in financieel opzicht is dat niet haalbaar, daarom concentreert ze zich daarvoor vast op de editie van 2021, maar de organisatie laat de tweede zondag in december natuurlijk niet zomaar vervallen! 

Noabers zijn we ook, juist in tijden van crisis; wanneer iedereen het eigenlijk extra hard nodig heeft. Juist nu de eenzaamheid op de loer ligt omdat sociale contacten worden beperkt of geparkeerd, gaan zij weer zorgen voor verbinding en saamhorigheid. Daarom komen ze bij u thuis. Dit jaar via televisie en via het internet. Alle optredens worden in live-sessies veilig opgenomen in Kulturhus De Kappen in Haaksbergen, en komen bij u in de huiskamer op zondagmiddag 13 december om 14.00 uur! 

Op 13 december gaat Noabermuziekfestival een circa 2 uur durend programma uitzenden. U krijgt een breed scala aan muziek voorgeschoteld. Daar waar u vorig jaar nog moest kiezen welke acts u ging bezoeken, kunt u nu van alles een klein stukje ‘proeven’. De organisatie heeft het geluk dat regionale zender Hofstreek (Hof van Twente) bereik heeft in Haaksbergen en haar wil ondersteunen via de kabel. 

Zoekt u alvast op uw TV het kanaal van Hofstreek Omroep, dan bent u goed voorbereid. via Ziggo kanaal 47 via KPN (en dochters Telfort, etc.) kanaal 1324 via CAIWAY Glasvezel kanaal 12 via CAIWAY kabel kanaal 70 via T-Mobile kanaal 802.

Ook wordt op internet de uitzending gestreamd. NoaberMuziekfestival heeft natuurlijk de website en zijn eigen YouTube-kanaal, een Facebookpagina en hij heeft nog veel meer mogelijkheden via partners. Noteert u alvast zondagmiddag 13 december in uw agenda. Want samen maken zij er een bijzondere muzikale middag van. Veel plezier!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws