donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsNu ook in Delden: uw seniorenmaaltijd warm aan huis bezorgd, tijdens lunchtijd...

Nu ook in Delden: uw seniorenmaaltijd warm aan huis bezorgd, tijdens lunchtijd én dinertijd

De maatschappij verandert. Steeds meer senioren blijven langer zelfstandig wonen. Een goede gezonde maaltijd is belangrijk, maar niet iedereen heeft zin in koken of is zelf in staat om te koken. Daarbij zien we dat steeds meer ouderen de voorkeur hebben om ‘s avonds warm te eten in plaats van tijdens lunchtijd. Daarom veranderen we mee. De Kokkerette bezorgt haar maaltijden voor senioren nu ook tijdens dinertijd warm aan huis in Delden, Enschede en Borne. 

Maaltijdenservice

Al jaren verzorgt De Kokkerette, voorheen Harink, voor vele senioren dagelijks de warme maaltijd. Een gevarieerd aanbod van veelal traditionele Hollandse gerechten, bereid met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. 

De Kokkerette biedt de klanten in deze tijd ook een boodschappenservice aan voor de vers-producten, zodat ze voor hun dagelijkse boodschappen niet naar de supermarkt hoeven. Verder bezorgt ze sinds 1 maart ook tijdens dinertijd de seniorenmaaltijden warm in Enschede, Borne en Delden. Dit werd altijd al in Hengelo gedaan. Een uitbreiding van de service om zo goed mogelijk te voldoen aan de wens van de klanten en hen te helpen zo min mogelijk de drukte van het boodschappen doen op te zoeken. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle