vrijdag, 9 december 2022
spot_img
HomeNieuwsOliebollen voor ‘Sint voor ieder kind’ bij de Streekmarkt

Oliebollen voor ‘Sint voor ieder kind’ bij de Streekmarkt

Delden – Ook dit jaar gaat de totale opbrengst naar het project van de Projektengroep Deldense Kerken (PDK) ‘Sint voor ieder kind’. Binnen onze gemeente zijn er nog steeds heel veel kinderen die Sinterklaas wel kennen van de TV, maar waar de goedheiligman op pakjesavond niet aanklopt of zijn knechten langs stuurt om van zijn goedheid blijk te kunnen geven. Daarom stelt de PDK de gehele opbrengst van deze actie ter beschikking aan de Sint, om ook voor deze kinderen iets te kunnen betekenen ter ere van zijn verjaardag.

Bakker Ter Avest helpt daarbij weer, geheel belangeloos en levert zijn kwaliteitsdeeg en verdere benodigdheden aan de PDK. Zij zorgt voor een goed bakproces en vervolgens mag u genieten van een prima en heerlijke oliebol.

De leden zullen weer hun uiterste best doen om de heerlijk geurende goudbruine bollen in voldoende hoeveelheden voor u te bakken. U hoeft ze alleen nog maar af te nemen om van de smaak kunnen genieten, in de wetenschap dat deze smaak ook wordt gedeeld door de groep kinderen in de eigen omgeving aan wiens deur de Sint normaliter voorbij zou gaan.

Om de prijs hoeft u het niet te laten: € 0,70 per stuk en € 3,00 per 5 stuks.

De oliebollen zijn te koop op de Streekmarkt van zaterdag 5 november.

Geen zin oliebollen, maar wilt u ons wel steunen, dan is uw bijdrage zeer welkom op bankrekening NL66RABO0179158643 onder vermelding van ‘Sint voor ieder kind’

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle