zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenOliebollen voor ‘Sint voor ieder kind’ bij de Streekmarkt

Oliebollen voor ‘Sint voor ieder kind’ bij de Streekmarkt

Delden – Corona hield ons een jaar weg van de streekmarkt, maar dit jaar hebben we van de organisatoren van de Streekmarkt Delden weer de gelegenheid gekregen om onze oliebollen aan de man/vrouw te brengen.

Dit jaar gaat de totale opbrengst naar ons project ‘Sint voor ieder kind’. Binnen onze gemeente zijn er nog heel veel kinderen die Sinterklaas wel kennen van de TV, maar waar de goedheiligman op pakjesavond niet aanklopt of zijn knechten langs stuurt om van zijn goedheid blijk te kunnen geven. Daarom stellen we de gehele opbrengst van deze actie ter beschikking van de Sint, om ook voor deze kinderen iets te kunnen betekenen ter ere van zijn verjaardag.

Bakker Ter Avest helpt ons daarbij weer, geheel belangeloos en levert ons zijn kwaliteitsdeeg en verdere benodigdheden. Wij zorgen voor een goed bakproces en vervolgens mag u genieten van een heerlijke oliebol.

Wij zullen weer ons uiterste best doen om de heerlijk geurende goudbruine bollen in voldoende hoeveelheden voor u te bakken. U hoeft ze alleen nog maar af te nemen om in eerste aanleg van de smaak te kunnen genieten, in de wetenschap dat deze smaak ook wordt gedeeld door de groep kinderen in onze eigen omgeving aan wiens deur de Sint normaliter voorbij zou gaan.

Om de prijs hoeft u het niet te laten, voor € 0,70 per stuk en € 3,00 per 5 stuks kunt u zichzelf en anderen heerlijk verwennen. Uiteraard is ieder veelvoud van 5 voor hetzelfde veelvoud van € 3,00 verkrijgbaar.

Geen zin in oliebollen, maar wilt u ons wel steunen, dan is uw bijdrage zeer welkom op bankrekening NL66RABO0179158643. Hartelijk dank voor uw bijdrage, in welke vorm dan ook.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle