dinsdag, 21 maart 2023
spot_img
HomeSportOliebollencross 8 januari v.v. Twenthe

Oliebollencross 8 januari v.v. Twenthe

Voor de 41e keer de traditionele OLIEBOLLENCROSS

Goor – De Goorse voetbalvereniging Twenthe organiseert zondag 8 januari a.s. weer haar traditionele oliebollencross. Zoals gebruikelijk wordt deze cross gehouden op de eerste zondag na nieuwjaarsdag. Dit jaar is dat inmiddels al weer voor de 41e keer in de historie en mooi dat het weer kan na twee jaar wachten vanwege corona. Het is elk jaar tijdens de oliebollencross weer een gezellige toestand op sportcomplex ‘t Piepwillem met voor iedereen een leuke of sportieve activiteit.

De oliebollencross is de eerste sportieve activiteit van de club in het nieuwe jaar. Sinds dit jaar heeft de cross een nieuwe naamgever: Snelder Zijlstra is nu de officiële supporter en naamgever van het Goorse hardloopevenement.

Naast de traditionele prestatieloop over 1, 3, 5 en 10 kilometer is er ook dit jaar weer een heerlijke winterwandeling in het programma opgenomen. Voor de jongste jeugd zijn er weer kleurplaten. De wandelaars mogen starten vanaf 10 uur, de hardlopers om 10.30 uur. De inschrijving vindt plaats in de kantine van het sportcomplex ’t Piepwillem aan de Gruttostraat. Vanaf 9.30 uur kan worden ingeschreven. Deelname voor alle deelnemers is gratis. Na afloop zijn er natuurlijk oliebollen en warme chocolademelk voor alle deelnemers.

Oliebollencross v.v. Twenthe Goor

Zondag 8 januari 2023, inschrijven vanaf 9.30 uur, deelname is gratis

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws