vrijdag, 30 september 2022
spot_img
HomeNieuwsGoorOndernemen is puur geluk...

Ondernemen is puur geluk…

Als je het met plezier doet!

Goor – Heb jij als ondernemer het gevoel dat je steeds harder moet werken aan je team en je onderneming om op koers te blijven? Ben je met plezier en passie begonnen met ondernemen, maar slaat dit nu steeds vaker door naar stress, zwoegen en hard werken? Mis je voortgang, creativiteit en het gevoel van vrijheid? Dan is dit boek echt iets voor jou.

Ben Admiraal laat je zien hoe je met meer plezier, voldoening en succes onderneemt. Je leert hoe succes begint met de vaststelling van een waardevol doel, waaraan je heel graag wilt werken en dat richting geeft. Met voetbal als metafoor helpt hij jou vervolgens om scherp op je doel af te gaan, maar wel speels en relaxed, want dat is de crux van het ondernemersspel. Blijf spelen, ontdek, doe, zet door, sta soms even stil en geniet vooral van het avontuur: dan wordt ondernemen puur geluk. 

Pre-order nu en win! 

Onder alle pre-orders worden vijf gratis lezingen van Ben verloot. De lezing met topics als innovatie, ondernemen, doelen, leidinggeven, groeien en plezier wordt afgestemd op uw wensen. Meestal duurt een lezing 1 tot 2 uur. Daarnaast wordt elke boek pre-order persoonlijk gesigneerd door Ben zelf. De loting van de lezingen vindt plaats op 10 september tijdens de boeklancering. Gewonnen lezingen dienen afgenomen te worden voor 31-12-2022. De levering van het boek zal plaats vinden direct na de boeklancering (13 september). Kijk voor meer informatie en lees alvast een stukje op www.ikbenadmiraal.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle