donderdag, 1 december 2022
spot_img
HomeLifestyleOndernemers die 'omdenken' in praktijk (willen) brengen

Ondernemers die ‘omdenken’ in praktijk (willen) brengen

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg… Een veel gehoord gezegde in situaties waar mensen zich afvragen waarom iets maar niet wil lukken ondanks het harde werken. Omdenken helpt je om op een andere manier naar een uitdaging te kijken. Hoe het werkt en hoe je dat doet, leer je bij HofConnect op 15 november in Bentelo. Ook komen er twee ondernemers uit de eigen gemeente Hof van Twente aan het woord. Bakkerij Nollen vertelt hoe zij met de coronacrisis omgingen en voor welke uitdagingen ze nu weer staan als gevolg van de gigantisch gestegen gasprijzen. Hans Brunnekreef legt uit hoe hij tot zijn drastische besluit is gekomen om een geheel nieuw bedrijf te beginnen in een voor hem totaal andere tak van sport.

Programma dinsdagavond 15 november bij Spoolder in Bentelo: 

19.30 uur: Ontvangst met koffie en thee

20.00 uur: Sprekers over het in praktijk brengen van omdenken en 2 ondernemers uit Hof van Twente over hun eigen ervaring met omdenken  

21.45 uur: Informele netwerkborrel

Locatie: Restaurant Spoolder, O.L.Vrouwestraat 2, Bentelo 

Aanmelden

De avond is vrij toegankelijk voor ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente en aangesloten zijn bij een lokale ondernemersvereniging. Aanmelden kan via de site HofConnect.nl. 

Omdenken in de praktijk 

In tijden van crisis kiezen sommige ondernemers ervoor het roer drastisch om te gooien. Voor de een heeft deze koerswijziging fatale gevolgen, voor de ander wordt het een groot succes. Na corona, staan ondernemers nu al weer voor een aantal andere uitdagingen. De energiecrisis, gebrek aan bepaalde grondstoffen en de oorlog in Oekraïne. Hoe gaan we dié strijd weer aan? “We zijn blij dat ook twee lokale ondernemers op basis van eigen ervaring willen vertellen wat omdenken hen gebracht heeft”, vertelt Ernest Nijkamp als voorzitter van HofConnect. “Het belooft een grappige en interactieve avond te worden. Grote kans dat je goede tips hoort om direct te vertalen naar je eigen zakelijke situatie.” 

Elkaar inspireren 

Nijkamp vindt het fijn dat de jaarlijkse ondernemersavond van HofConnect, na onderbreking van twee jaar door corona, weer door kan gaan. Hij benadrukt dat alle ‘Hof-ondernemers’ van harte welkom zijn. “Zo’n avond met goede sprekers, én voldoende tijd voor een informeel gesprek, levert altijd waardevolle momenten op. En juist dat is het voornaamste doel van HofConnect: ondernemers, waar dan ook gevestigd in de Hof, samenbrengen. Door elkaar te spreken, ontstaan verbindingen en werken we aan een sterker ondernemersklimaat in de regio.”

HofConnect maakt deel uit van het Ondernemersplatform Hof van Twente. Na 2 jaar van afwezigheid door corona, hoopt ze vanaf nu weer jaarlijks een ondernemersavond te organiseren rond een

actueel thema. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersplatform Hof van Twente (OPHvT, Rabobank en gemeente Hof van Twente.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws