dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHengeveldeOndernemers uit Hengevelde steunen Hofvogels bij haar biodiversiteitsplannen

Ondernemers uit Hengevelde steunen Hofvogels bij haar biodiversiteitsplannen

Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen en Vincent Nollen van Bakkerij Nollen uit Hengevelde ontvingen donderdag 1 april uit handen van Frans Kruse, voorzitter van de Stichting Hofvogels, als dank voor hun steun een insectenhotel. Beide ondernemers hebben zich bereid verklaard om Hofvogels voor de komende drie jaar financieel te gaan steunen bij haar inzet voor behoud van de natuur, het landschap en de biodiversiteit.

Met het in ontvangst nemen van het insectenhotel benadrukten beide ondernemers het belang van een gezonde en gevarieerde natuur en spraken daarbij hun waardering uit voor de inzet van Hofvogels. Hofvogels is voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk van giften en donaties. Door de steun van beide ondernemers krijgt Hofvogels de komende drie jaren de noodzakelijke armslag om verdere investeringen te doen op gebied van voorlichting, advies en haar inzet bij de inrichting van natuurerven.

Hofvogels wil meer ondernemers voor haar inzet interesseren en hen betrekken bij haar activiteiten. De stichting hoopt dan ook dat de samenwerking met beide ondernemers als vliegwiel gaat dienen en meer ondernemers met een groen hart uit de Hof van Twente over de streep trekt.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle