dinsdag, 5 juli 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenOngewenste beharing?

Ongewenste beharing?

Angelika Hairstyling helpt je er vanaf!

Laserbehandeling met de Diode-laser

Heb je last van ontsierende (over)beharing en wil je daar vanaf? Dan kun je nu niet alleen voor een mooie ‘hairstyle’ maar ook voor laserbehandelingen terecht bij Angelika Hairstyling aan de Langestraat. 

Intakegesprek

Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intakegesprek plaats met één van onze therapeuten en zal er een behandelplan worden opgesteld. Er worden vragen gesteld die betrekking hebben op de laserbehandeling. Ook wordt het verwachte aantal behandelingen en het te verwachten resultaat besproken, wat mede afhankelijk is van het te laseren lichaamsdeel. Belangrijk om te weten: tijdens de behandelperiode is zonnebaden, harsen en epileren niet toegestaan. Scheren mag wel. 

Diode-laser

De Diode-laser is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere of door de zon gebruinde huid. Uit de laser komt een krachtige, gebundelde laserstraal, die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje, alwaar de energie van de laser omgezet wordt in warmte. Het haarzakje wordt vernietigd en er groeit geen nieuwe haar meer. Ontharen met de Diode-laser is nagenoeg pijnloos. Voor de laserbehandeling is pigment nodig, ook wel melanine genoemd, dat zich in het haarzakje bevindt. Dit speelt een belangrijke rol in het laser-ontharen. De behandelkop van de laser geeft namelijk een energiestraal af die wordt geabsorbeerd door de melanine in het haartje. Dit gaat gepaard met een warmteontwikkeling, die het haarzakje bereikt en uiteindelijk een temperatuur van ongeveer 70 graden ontwikkelt. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan geen nieuwe haar meer produceren. Voorwaarde is dat de  behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. Uit onderzoek is gebleken dat deze ontharingsmethode zorgt voor ongeveer 80-95% haarreductie.

Aantal behandelingen

Het benodigde aantal behandelingen hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld zijn er voor een goed resultaat zes tot acht behandelingen nodig, waarbij het gelaat om de vier weken en het lichaam om de zes weken gelaserd wordt. 

Duur van de behandeling

Het behandelen van een bovenlip neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag, een bikinilijn ongeveer 30 minuten en voor het laseren van het hele lichaam wordt 2 uur tijd gereserveerd. De Diode-laser is geschikt voor alle huidtypen, ook de donkere huid. Zowel grote als kleine oppervlaktes kunnen behandeld worden en er treedt geen irritatie van de omliggende huid op. De behandeling wordt als pijnloos ervaren dus u kunt nadien gewoon uw werkzaamheden hervatten. De Diode-laser verwijdert definitief ongewenste haargroei en scheren, harsen of epileren behoort tot het verleden. De behandelde huid blijft jarenlang glad. Het laseren is geschikt voor mannen en vrouwen. Bel/app gerust op 0616545335 om een afspraak te maken voor een intakegesprek, dit is kosteloos. Dit geldt ook voor een proefflits.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle