dinsdag, 20 april 2021
Advertentie
Home Nieuws Online-bijeenkomst: Eén tegen eenzaamheid

Online-bijeenkomst: Eén tegen eenzaamheid

Donderdag 8 april 15.00 tot 17.00 uur

Hof van Twente – Doe je ook mee met de online-bijeenkomst ‘Een tegen eenzaamheid Hof van Twente’ op donderdag 8 april? Samen pakken we eenzaamheid aan! Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel gedaan door allerlei organisaties in Hof van Twente om eenzaamheid te voorkomen en aan te pakken. En er is ook nog heel veel te doen. Daarom organiseren de gemeente Hof van Twente en Salut Welzijn in samenwerking met Movisie op donderdag 8 april van 15.00 uur tot 17.00 uur een online startbijeenkomst vanuit het pact ‘Een tegen eenzaamheid’ van de overheid. 

Wat kom jij of komt jouw organisatie tegen op het gebied van eenzaamheid? Hoe kunnen we beter verbindingen maken? Vind je het leuk hierover mee te denken, praten of informatie te horen? Meld je dan aan. Met elkaar gaan we kijken hoe eenzaamheid in Hof van Twente verminderd kan worden. 

De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg, er volgt een korte presentatie over vormen van eenzaamheid en er wordt in groepjes gewerkt aan korte opdrachten. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@salut-welzijn.nl Na aanmelding ontvang je een week voor de bijeenkomst een link om online mee te kunnen doen met de startbijeenkomst. Iedereen is welkom: inwoner, ondernemer, stichting, sportclub, enzovoort. Alleen samen kunnen we eenzaamheid doorbreken. 

Kijk voor meer informatie op: www.eentegeneenzaamheid.nl/mijn-gemeente, of neem contact op met Evelien van Salut 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle