vrijdag, 2 december 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenOnline Open Huis Het Twickel College Delden

Online Open Huis Het Twickel College Delden

Delden – Het Twickel College Delden houdt op 31 januari vanaf 18.00 uur een online Open Huis voor leerlingen van groep 7 en 8. Tijdens het Open Huis krijgen leerlingen alvast een idee wat ze kunnen verwachten als ze in de brugklas komen op deze locatie. 

Interactief

Stilzitten is niet nodig; er is vooral veel te doen. Er zijn leuke, interactieve lessen te volgen. Zo gaan leerlingen bij beeldende vorming aan de slag met een schatkaart en leren ze via het spel Cluedo van alles over wiskunde. Daarnaast vertellen leerlingen en docenten over de school, de vakken en wat er zoal extra georganiseerd wordt voor leerlingen. Denk aan excursies en workshops, maar ook aan begeleiding of uitdaging tijdens de les. 

Kiezen

Binnen het Twickel College Delden kan een leerling kiezen voor de reguliere route of route 10-14. Route 10-14 Delden is een nieuw initiatief dat in samenwerking met IKC Magenta van start ging in augustus 2021. Tijdens het online Open Huis wordt meer uitleg gegeven over het verschil tussen beide leerroutes. Een leerling kan kiezen voor de route die het beste bij hem of haar past.

Fysiek Open Huis

Zodra de coronamaatregelen het toestaan, organiseert het Twickel College Delden ook een fysiek Open Huis voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers, op de locatie aan de Schoppenstede in Delden.

Alle informatie over het online Open Huis en meer over deze school vindt u op: www.twickelcollegedelden.nl en www.route1014delden.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Reggehof programma

Kettingbotsing Goor

Ongeval met drie auto’s

Zin in Kerst?

Lifestyle