maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenOpen Healing avonden in Delden weer gestart

Open Healing avonden in Delden weer gestart

Delden – In Delden werken al meer dan een jaar een aantal Spirituele Healing Mediums. Zij verzorgen daar open Healing avonden. Gedurende de wat problematische Covid-19 periode vonden deze Open Healing avonden een tijdlang niet plaats.

Nu de maatregelen zijn ingetrokken starten deze Healing avonden weer en vinden plaats op iedere tweede vrijdagavond in de maand van 20.00 tot 21.00 uur (behalve de maanden juli en augustus) in de Berkelzaal van Stadscentrum Het Parochiehuis aan de Langestraat 79 in Delden.

De eerstvolgende avond is op 8 april

Men hoeft geen afspraak te maken en kan gewoon naar binnen lopen, één van de healers begeleidt u dan verder. Deze Healings zijn gratis. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld om de onkosten te dekken.

Omdat Spirituele Healing voor velen nog een onbekend gebied is wordt nog even in het kort uitgelegd wat Spirituele Healing inhoudt. Spirituele Healing (genezing, herstelling) is een vorm van healing waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht en energie van de Spirituele Wereld. De healer zal zich verbinden met de Spirituele Wereld en om een healing vragen. Dit kan men soms waarnemen, maar is niet noodzakelijk. Wanneer het niet waargenomen wordt betekent niet dat het geen effect zal hebben. De healer maakt contact met de cliënt door haar/zijn handen bijvoorbeeld op de schouders of de rug van de cliënt te leggen, maar het kan ook zonder de cliënt aan te raken. Iedereen, jong en oud, kan gebruik maken van een Spirituele Healing. Zit je bijvoorbeeld niet lekker in je vel, heb je emotionele of fysieke klachten, (bijvoorbeeld stress, piekeren, rusteloosheid, pijn) dan kan Spirituele Healing een aanvulling op of ondersteuning zijn van de reguliere geneeskunde. Spirituele Healing vervangt echter nooit de reguliere geneeskunde. Staat men onder behandeling van een arts of specialist, zal een healer altijd aanraden om onder die behandeling te blijven.

De leden van het team in Delden hebben allen een erkende Intensieve Healing opleiding gehad. Mocht u meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen met Roel Bril, tel. 06-50820650.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle