donderdag, 2 februari 2023
spot_img
HomeCultuurOpen Huis theaters Goor en Delden

Open Huis theaters Goor en Delden

Goor/Delden – Het theaterweekend zit er weer aan te komen! Dit jaar wordt het in Goor en in Delden gevierd met in totaal vier voorstellingen, maar daarnaast ook een leuk randprogramma. Voor jong en oud is er bij beide Hofpodia genoeg te beleven.

Delden

Op 28 januari begint het theaterweekend in Delden. Hier begint de dag om 14.00 uur. U wordt hier ontvangen met een kopje thee of koffie. Tot 16.00 uur heeft u de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Om 20.00 uur begint de voorstelling van Het Bovenste Knoopje Open. De vierkoppige band van multi-instrumentalisten biedt met ‘Liftmuziek’ een prachtige mengeling van cabaret en Nederlandstalige muziek. Na afloop kan er nagenoten worden in de bar.

Goor

Op de zondag gaat om 13.00 uur het Open Huis van start. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een kopje thee of koffie en wat lekkers. Het dweilorkest van De Zwabbers staat klaar om een muzikaal optreden te geven. Na het dweilorkest voeren de leden van Jeugdcircus Caroly een duizelingwekkend leuke act op. Heeft u altijd al achter de schermen willen kijken bij een theater? Dat kan! Na het kindercircus kunt u meedoen met de rondleiding door onze theatertechnicus.

De jeugdvoorstelling (8+) van Het Bovenste Knoopje Open begint om 15.00 uur. U kent het verhaal van De Kleine Prins vast wel. De jongens van Het Bovenste Knoopje Open brengen dit mooie verhaal op hun eigen muzikale en cabareteske manier. 

Na de voorstelling verzorgt Het Bovenste Knoopje Open ook nog een naprogramma.

Kaarten

Voor meer informatie en de kaartverkoop, ga naar www.reggehof.nl en www.stadcentrum-hetparochiehuis.nl 

In Goor is op de avond voorafgaand aan het Open Huis Alex Ploeg te zien voor een tientje, op de zondagavond De Kwekweschudders voor helzelfde geld.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws