dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleNieuw in Hengelo: Tisado Mode

Nieuw in Hengelo: Tisado Mode

Hengelo – Midden in het centrum van Hengelo aan de Enschedese-straat 17 heeft op woensdag 8 maart Tisado mode haar deuren geopend. Een winkel vol beleving. Stijlvol en een tikkeltje eigenwijs! 

“Van shoppen hoor je blij te worden. Met keuze uit wel 19 verschillende merken, kleurrijke accessoires en een supergave schoenencollectie gaat dat bij Tisado zeker lukken”, vertelt Kristel vol passie en enthousiasme. Het ondernemerschap zit Kristel en haar moeder Thea immers in het bloed. Beide dames hebben jarenlange ervaring in de kledingbranche.

De betekenis van de naam Tisado past bij hoe zij in het leven staan. De letters staan voor Trendy, Inspiratie, Spirit, Authentiek, Dwars en Open-minded. De nieuwste trends worden vertaald naar de mooiste collecties. “Mode is onze passie! Vernieuwing is erg belangrijk, mode is tenslotte altijd in beweging”, vervolgt Kristel.

Dameskleding voor een brede doelgroep

Tisado heeft merken voor zowel jonge meiden, jong volwassenen als voor de volwassene vrouw. Heel divers; super trendy, chique, stoer, sportief en ook voor goede basics en jeans ben je bij Tisado aan het goede adres. De maten gaan van xs tot en met  xxl. Bij Tisado is er voor elke vrouw wel iets moois te vinden. “Voor ons is niets te gek en wij staan ook zeker open voor tips en tricks”, vertelt Kristel.

De merken van Tisado

In de winkel wordt onder andere Esqualo, Femme9, FreeQuent, Loavies, Moss Copenhagen, Refined department, Saint Tropez, Sisters Point en Ydence verkocht. Ook verkoopt Tisado sieraden van onder andere Biezjoes en schoenen van Bronx. Daarnaast hebben zij veel leuke riemen en tassen in hun collectie.

Vergeet nooit… het mooiste dat je kunt worden is jezelf!

De sfeer bij Tisado omschrijven de dames als informeel, gezellig en inspirerend. Kom gezellig bij Tisado binnen en ga het ervaren; de koffie en thee staan voor je klaar! Vergeet nooit… het mooiste dat je kunt worden is jezelf! Tisado laat je stralen, laat zien wie je bent, in de mooiste kleding in jouw eigen stijl.

Volg Tisado op de website www.tisadomode.nl en op de socials Facebook en Instagram: Tisadomode.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws