zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeCultuurOpnieuw geen kerstconcert Goors Mannenkoor

Opnieuw geen kerstconcert Goors Mannenkoor

Goor – Voor het tweede jaar op rij heeft het bestuur van het Goors Mannenkoor moeten besluiten het traditionele kerstconcert af te zeggen. Al bijna 40 jaar organiseert het koor op eerste kerstdag tussen brunch en diner een optreden met samenzang en oude en nieuwe kerstliederen.

In september werd nog met goede moed begonnen met de repetities en was de verwachting dat het concert dit jaar misschien doorgang zou kunnen vinden, maar de recente ontwikkelingen hebben opnieuw roet in het eten gegooid.

Voor veel leden en vaste bezoekers is het kerstconcert het hoogtepunt van het jaar. De teleurstelling is des te groter, omdat in 2020 het 75-jarig jubileum ook al niet door kon gaan. Veel activiteiten in het kader van dat jubileum werden doorgeschoven naar 2021, maar van alles wat de jubileumcommissie van plan was, is niets doorgegaan. Sinds begin 2020 hangt bij ieder lid de nieuwe kleding, die voor het jubileum was aangeschaft, nog ongedragen in de kast.

Het bestuur heeft nu besloten alle jubileumactiviteiten definitief te cancelen en hoopt in 2022 weer een enigszins normaal programma te kunnen brengen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws