dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteOproep: Uitnodiging voor deelname aan ‘Denktank Op Stoom’

Oproep: Uitnodiging voor deelname aan ‘Denktank Op Stoom’

Inwoners en andere partijen in Goor worden uitgenodigd om concreet mee te denken over de ontwikkeling van Op Stoom op het voormalige TSB-terrein in Goor. Zij kunnen zich aanmelden voor de Denktank Op Stoom. Deze denktank wordt speciaal in het leven geroepen om mee te denken over de globale gebiedsindeling, ook wel het Masterplan genoemd. In totaal gaat het om zo’n 12 tot 15 mensen.

Het ontwerpteam dat het Masterplan gaat maken is op zoek naar verschillende invalshoeken en perspectieven om zo het plan nog beter te laten aansluiten bij de wensen en ideeën van betrokkenen in en om Goor. Landschapsarchitect Berno Strootman van het ontwerpteam legt uit dat het daarna niet stopt: “In dit Masterplan wordt op hoofdlijnen beschreven hoe Op Stoom de komende 15 jaar wordt ontwikkeld om er straks te kunnen wonen, werken en genieten. Nadat de gemeenteraad het Masterplan heeft vastgesteld, wordt Op Stoom in deelgebieden verder ontwikkeld. Ook bij de uitvoer van het Masterplan en praktische invulling van de specifieke gebieden, wordt zorgvuldig per gebied gekeken welke inwoners en andere belanghebbenden worden betrokken. Nu beginnen we met de hoofdlijnen voor het Masterplan en daarvoor zijn we op zoek naar mensen voor de Denktank Op Stoom.”

Lees het hele bericht op: https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2021/06/artikel/oproep-uitnodiging-voor-deelname-aan-denktank-op-stoom-1953

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle