vrijdag, 2 december 2022
spot_img
HomeNieuwsOproep: Werkplaats Elektronica zoekt gereedschap

Oproep: Werkplaats Elektronica zoekt gereedschap

Hof van Twente – Binnenkort gaat het project Electronica van De Werkplaats van start. In De Werkplaats repareren, recyclen of demonteren de vrijwilligers klein huishoudelijk apparatuur. Op deze manier wordt er een steentje bijgedragen aan verduurzaming en hergebruik van elektronica.   

Voor het starten van de werkzaamheden zijn ze op zoek naar: gereedschap voor het repareren en demonteren van apparaten zoals schroevendraaiers, schroefbitjes, tangen en sleutels etcetera. 

Inname elektronisch afval

Bij Kringloop Kiekeboe aan de D.J. Bunschotenstraat in Goor kun je kapotte elektronisch apparaten mét snoer zoals oude opladers, oude mobiele telefoons, enzovoort aanleveren. Geef bij Kringloop Kiekeboe dan aan dat het voor De Werkplaats is. 

Initiatief

De Werkplaats Elektronica is een initiatief van Salut in samenwerking met Kringloop Kiekeboe en heeft als doel om waardevol werk aan te bieden gericht op electronica. De gegenereerde inkomsten worden weer terug geïnvesteerd in het project (materialen en mensen).

Interesse?

Wil je meer weten over het project De Werkplaats als vrijwilliger of als ondernemer, neem dan contact op met Angèl van Salut. Bel 0547-260053 of mail naar info@salut-welzijn.nl  onder vermelding ‘Werkplaats’.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Reggehof programma

Kettingbotsing Goor

Ongeval met drie auto’s

Zin in Kerst?

Lifestyle