woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsOpslagNL nieuw in Goor: simpel, flexibel en voordelig

OpslagNL nieuw in Goor: simpel, flexibel en voordelig

Goor – Aan de Mossendamsdwarsweg is net na de zomervakantie OpslagNL gevestigd. Met reeds geopende vestigingen in Emmen, Zwolle, Kampen, Apeldoorn en Emmeloord is nu ook Goor voorzien van zo’n handige opslag. Denny Spijkerboer is mede-eigenaar en de drijvende en uitvoerende kracht achter OpslagNL. 

Het werkt supersimpel: ga naar www.opslagnl.nl/opslag-goor en kies hoeveel ruimte je nodig hebt. Er is keuze uit klein, medium en groot. Kom je er niet uit? Bel dan gerust, want bij OpslagNL rekenen ze zo voor u uit wat uw ideale opslagruimte is. De opslag is verwarmd, dus uw spullen blijven goed bewaard zonder nare vochtplekken. Het pand waar de opslag in is gehuisvest, is onbemand en u krijgt dagelijks toegang tot uw opslag van 06.00 tot 23.00 uur met een unieke toegangscode. Er zijn 100 units variërend van 1 tot 15m2 waarvan nu nog zo’n 50% beschikbaar is. Dus gaat u verhuizen, is er iemand overleden en moet u die boedel tijdelijk opslaan, of zoekt u winterstalling voor uw motor? Binnen een dag heeft u de ruimte geregeld en deze is bovendien per week opzegbaar. Of het nu gaat om opslag voor enkele dagen of enkele maanden, je kan altijd bij OpslagNL terecht! Het gehele pand is bovendien voorzien van een alarmsysteem en er is camerabeveiliging en dat alles met de laagste prijsgarantie. 

Meer weten? Vraag Denny naar de vele mogelijkheden. Bel (088) 303 1400 of stuur een email naar info@opslagnl.nl. De locatie is Mossendamsdwarsweg 4 in Goor. Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle