dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeCultuurOud-Deldenaar Toby op Booster Festival

Oud-Deldenaar Toby op Booster Festival

Zaterdag 9 april

Enschede – Het Booster Festival is een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt op diverse locaties in het centrum van Enschede. Het festival is de plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis kan maken met de gehele muziekindustrie van Nederland. Booster connect de creatieve muziekindustrie. De dag bestaat uit een muziekconferentie overdag en in de avond het gratis showcasefestival met de talenten van morgen.

Oud-Deldenaar Toby ten Buuren treedt samen met Jermaine Kool onder de naam 47main op 9 april om 19.30 uur op tijdens het showcasefestival in Metropool in Enschede, toegang is gratis.

47main

Jermaine en Toby zijn twee opkomende artiesten die elkaar hebben gevonden tijdens een muziekstudie in Zwolle. Na een muzikale klik besloten ze mee te doen aan ‘Stairway to Hedon 2020’ waar de finale gewonnen is met een knallende performance. Na deze show is 47main geboren. Niet veel later verscheen de eerste single ‘Handclap’ op alle streaming platforms gepaard met uitverkochte merchandise en veel enthousiaste reacties. Na deze poppy single is een rauwer randje opgezocht met de trap song ‘Time2-

Spend’.

47main is kenmerkend door de harde Trap/R&B/HipHop sound met storytelling Nederlandse rap gecombineerd met hyped-up Engelstalige hooks. 

Check het volledige muziekconferentie
programma via boosterfestival.nl. 

Bron: metropool.nl/boosterfestival.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws