vrijdag, 2 december 2022
spot_img
HomeNieuwsPaasbrunch bij Hotel Hof van Twente

Paasbrunch bij Hotel Hof van Twente

Hengevelde – Sylvia Pierik is, samen met haar man Bastiaan en zijn broer Laurens, eigenaar van Hotel Hof van Twente. Het knusse 3-sterren hotel heeft zware tijden gekend, maar Sylvia is wars van alle negativiteit en wil niet in het verleden blijven hangen. “Corona heeft ook positieve dingen gebracht. We mochten veel nieuwe gasten verwelkomen die hier nog nooit eerder waren. Door de lockdowns of om andere redenen gingen mensen vaker op vakantie in eigen land. Ook hadden we jonger publiek. Afgelopen december/januari hadden we een verbouwing gepland en vanwege de lockdown moesten de deur weer op slot. Ons personeel zat daardoor weer thuis maar met de verbouwing boden ze spontaan hun hulp aan en sloegen aan het schilderen en behangen. Het team is echt heel hecht geworden”, aldus Sylvia. 

Hotel Hof van Twente ligt midden in Hengevelde aan de Goorsestraat. Het heeft een heerlijk zonnig terras met wel 80 zitplaatsen en binnen zelfs 120 zitplaatsen, verdeeld over twee serres en het restaurant. Het hotel telt 30 kamers en heeft vele arrangementen waar je uit kan kiezen. In de omgeving is heel veel te doen en je kunt er lekker fietsen en wandelen. “Wat ook heel leuk is”, vertelt Sylvia, “is het Enjoy-concept. Dat is een All-Inclusive concept van vier overnachtingen met ontbijt, lunch en een drie gangen diner. Elke avond doen we iets leuks met de groep die op dat moment het Enjoy-arrangement heeft geboekt. Dat is geheel vrijblijvend, het enige wat vast staat is het tijdstip van eten. Alles mag, niks moet.” Wat nog meer op stapel staat: Op eerste paasdag 17 april organiseren ze een paasbrunch waar je vanaf 11.30 uur van heerlijk gerechten kunt genieten. Reserveer snel voordat er geen plek meer is. 

Leuke dingen doen

Hotel Hof van Twente heeft de hele entree van het hotel verbouwd en er zit nu een lift in naar de eerste verdieping. Het hele hotel ligt er spik en span bij. “We zijn er nu helemaal klaar voor en we hebben er hartstikke veel zin in”, zegt Sylvia stralend. “We gaan weer allemaal leuke dingen doen.”

Nieuwsgierig naar de arrangementen? Kijk dan op www.enjoyhotels.nl of op www.hotelhofvantwente.nl voor mogelijkheden, data en prijzen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Reggehof programma

Kettingbotsing Goor

Ongeval met drie auto’s

Zin in Kerst?

Lifestyle