donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenPAND 2 Interieur & Lifestyle

PAND 2 Interieur & Lifestyle

vrijdag 22 oktober geopend 

Delden – PAND 2 Interieur & Lifestyle, de nieuwe winkel in Delden van Lotte Brookhuis, opent vrijdag 22 oktober haar deuren. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de juweliers- en interieurbranche heeft Lotte Brookhuis (29) er voor gekozen om haar droom waar te maken en voor zichzelf te beginnen. Lotte komt uit Ootmarsum maar woont al een aantal jaren in Hengelo.

De keuze voor Delden was voor haar niet zo moeilijk. Een prachtig historisch stadje met een divers winkelaanbod en nagenoeg geen leegstand. Om dan in zo’n prachtig pand haar eigen winkel te kunnen beginnen zag ze als een unieke kans. In het authentieke pand tussen Anne Schep- en Softijs en de zijingang van V-Male mode kun je straks terecht voor meubels en woonaccessoires van onder andere het bekende merk BePureHome, unieke kasten en handgemaakte lampenkappen van Studio Limonada. Ook voor stylingadvies of een mooi cadeau ben je hier op de juiste plek. Vanuit eigen interesse vindt Lotte het leuk om nieuwe en gebruikte woonaccessoires met elkaar te combineren vandaar dat je naast de reguliere collectie ook regelmatig vintage items kunt vinden bij PAND 2.

Gratis koffie van Lotte 

Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober is het openingsweekend van PAND 2 Interieur & Lifestyle aan de Marktstraat 2 in Delden en heet Lotte iedereen van harte welkom! Zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur is Flooresso Coffee Art aanwezig en kun je naast een bezoek aan de winkel genieten van een heerlijke kop koffie. Op de Instagrampagina van @pand2interieur volg je alle avonturen en zo ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe producten, trends en ontwikkelingen. Neem ook een kijkje op www.pand2.nl. Hier bestel je binnenkort een groot deel van de collectie online. Openingstijden: Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle