zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeCultuurPilots Testen voor toegang: Kasteeltuin van Twickel en Museum No Hero -...

Pilots Testen voor toegang: Kasteeltuin van Twickel en Museum No Hero – update

Delden – Op de website van de rijksoverheid is te lezen dat 9, 10 en 11 april er in heel Nederland pilots met testbewijzen voor evenementen en activiteiten van start gaan. U kunt meedoen aan deze evenementen en activiteiten als u laat zien dat u geen corona heeft. Hiervoor heeft u een testbewijs nodig. Dit testbewijs ontvangt u nadat u een (gratis) coronatest heeft laten doen. De testlocatie voor dit fieldlab is Vliegbasis Twente. Na een sneltest krijgt u na 15 minuten de uitslag. Spreekt voor zich dat een positieve test geen toegang geeft tot de pilot. (duh)

Op deze kalender van de rijksoverheid staat ook deelname van Kasteel Twickel, zij het dat dat beperkt blijft tot een bezoek aan de tuinen en een bezoek aan Museum No Hero. De 100 deelnemers krijgen daarna, afhankelijk van het tijdstip een lunch- of borrelbox mee, uitgegeven door Restaurant Het Witte Paard en Restaurant de Zwaan, beide in Delden en vlakbij het kasteel en het museum.

Aanmelden via twickel.nl

Tuinbezoek is mogelijk op vrijdag 9 april, zaterdag 10 april en zondag 11 april op het door u vooraf geboekte tijdslot. U krijgt uitsluitend toegang met een geldig testbewijs én een e-ticket Tuinen & Park. U heeft circa 60 minuten de gelegenheid om de kasteeltuinen te bekijken. Er zijn 10 startmomenten, vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur. Per tijdslot zijn 10 kaarten a €5 per persoon beschikbaar. Lees alle informatie op www.twickel.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws