donderdag, 1 december 2022
spot_img
HomeNieuwsMarkeloPJGO Markelo viert 100-jarig bestaan met groot feest op zaterdag 26 maart...

PJGO Markelo viert 100-jarig bestaan met groot feest op zaterdag 26 maart 2022

Markelo – De Markelose PJGO, Plattelands Jongeren Gemeenschap Overijssel, bestaat 100 jaar! Een reden om bij stil te staan. Daarom wordt er een groot feest georganiseerd. Aangezien het coronabeleid nogal wisselend is, wisselt de jubileumcommissie ook weer van datum. De definitieve datum wordt zaterdag 26 maart en iedereen is van harte welkom!

’s Middags wordt een cabaretmiddag georganiseerd, waarbij vele herinneringen kunnen worden opgehaald. ’s Avonds is er feest met de band Super Sundays, waarbij iedereen uit het dak kan gaan. Deze activiteiten vinden plaats bij de Haverkamp.

Nog steeds is de PJGO in Markelo actief, daar waar in andere dorpen de PJGO is opgehouden te bestaan. Heel bijzonder dus dat ze in Markelo dit jubileum kunnen vieren. Een jubileumcommissie met leden uit verschillende decennia van het bestaan van de PJGO, zijn druk bezig om er een onvergetelijke dag van te maken. Een dag volop herinneringen aan de tijd waarin u of jij lid was van de PJGO. Deze herinneringen zijn ook vastgelegd in een magazine, dat iedere inwoner in maart ontvangt. 

Iedereen is van harte welkom om met de PJGO dit jubileumfeest te vieren! Geef dit ook door aan oud-leden die buiten Markelo wonen. Ook op Facebook en op de website van de PJGO is informatie te vinden: www.pjgomarkelo.nl/algemeen/uitnodiging-100-jarig-jubileumfeest-pjgo-markelo.

De jubileumcommissie ziet er naar uit om iedereen te ontmoeten op 26 maart!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle