donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsMarkeloPLUS Blankhorst steunt lokale gemeenschap

PLUS Blankhorst steunt lokale gemeenschap

Markelo – PLUS Blankhorst staat midden in de maatschappij. Niet voor niets zijn zij al zeven  jaar de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Henry Blankhorst, eigenaar van de gelijknamige supermarkt, vindt het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap in Markelo te ondersteunen. Na de zomer kun je bij PLUS Blankhorst sparen voor lokale clubs en verenigingen, want na een lastig jaar kunnen zij wel een steuntje in de rug gebruiken. Wilt u uw club of vereniging hiervoor aanmelden? Laat het bestuur zich dan melden bij PLUS Blankhorst.

Steuntje in de rug 

Na een jaar vol beperkingen organiseert PLUS Blankhorst dit najaar een unieke spaaractie met als doel het verenigingsleven in Markelo een steuntje in de rug geven. Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Blankhorst euro’s sparen voor hun club of vereniging. En dat bedrag kan flink oplopen.  

Samen voor uw vereniging 

U begrijpt: deze actie kan ook de kas van úw vereniging of club spekken. En het mooie is dat u zelf bepaalt waaraan u het bedrag besteedt. Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die uw club of vereniging een warm hart toedraagt kan bij PLUS Blankhorst sparen. Hoe meer mensen u weet te activeren, des te hoger het sponsorbedrag voor uw club of vereniging kan uitpakken!

Hoe werkt de actie? 

De spaaractie loopt zoals gezegd vanaf zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november (week 36 t/m 45). De klant ontvangt bij elke € 10,- aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een voucher met een unieke code. Via een speciale website zijn de actiecodes toe te wijzen aan de club of vereniging van uw keuze. Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag verdeeld onder alle deelnemende clubs en verenigingen, die via actiecodes steun hebben ontvangen. De steun die u hebt gegeven zal op de bankrekening van uw club of vereniging worden bijgeschreven.  

Meer weten? 

Henry Blankhorst steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “De actie is uitsluitend voor clubs en verenigingen uit Markelo en het moet een stichting zijn of ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik hoop dat iedereen net zo enthousiast is over deze actie als wij en dat we samen met de buurt geld kunnen inzamelen voor de Markelose clubs en verenigingen. Samen worden we nog sterker!” 

Overtuigd en spaart u mee? Meldt u zich dan direct aan via hblankhorst@plussupermarkt.nl. 

De clubs en verenigingen kunnen zich tot 9 juli aanstaande opgeven via een inschrijfformulier of gegevens aanvragen via voornoemd emailadres. PLUS Blankhorst Kerkplein 1 Markelo. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle