donderdag, 23 maart 2023
spot_img

Politienieuws

Mishandeling

Markelo– Zondagmorgen 29 januari werd rond 04.00 uur een melding gedaan dat een jongeman zou zijn mishandeld nabij de rotonde in de omgeving van de Rijssenseweg en de Plasdijk. Hierbij heeft het slachtoffer letsel opgelopen. Tevens wordt zijn fiets met schooltasdrager vermist. Tussen 02.00 en 03.45 uur zou de mishandeling gepleegd zijn door een groep personen. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en is bezig het verhaal helder te krijgen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. 

Diefstal katalysators in Markelo en Goor

Markelo – In de omgeving Tolweg met de Rijssenseweg is tussen zondag 29 januari en dinsdag 31 januari een katalysator van een personenauto weggenomen. Dieven wisten het voorwerp vakkundig onder het voertuig vandaan te halen. 

Goor – Tussen maandag 30 januari 19.00 uur en dinsdag 31 januari 07.15 uur werd ook hier een katalysator van een personenauto weggenomen, welke geparkeerd stond aan de Goeman Borgesiusstraat. 

De politie is geïnteresseerd in eventuele camerabeelden afkomstig uit de omgeving, waarop verdachte personen en/of voertuigen worden waargenomen.

Diefstal twee fietsen station Delden 

Delden – Op dinsdag 31 januari 07.30 en 16.00 uur werd er uit de fietsenstalling van Station in Delden een grijze damesfiets van het merk Gazelle Chamonix C8 weggenomen. De fiets was middels een slot afgesloten. 

Op woensdag 01 februari tussen 08.30 en 14.50 uur was het weer raak en werd er op de zelfde plaats een zwarte herenfiets van het merk Gazelle Orange C7 weggenomen. Op de achterzijde van de fiets zit een blauwe sticker van fietsenwinkel Grote fiets. De fiets was middels een slot afgesloten. 

Verlaten plaats ongeval

Goor – Op donderdag 2 februari omstreeks 18.45 uur trof een inwoner van Goor zijn Volvo V70 beschadigd aan op de parkeerplaats van de Lidl aan de Laarstraat. Kennelijk was een ander voertuig in botsing gekomen met zijn voertuig, echter was deze niet meer ter plaatse en was er ook geen bericht achter gelaten. Heeft u dit zien gebeuren, of heeft u mogelijk deze schade veroorzaakt, meldt u zich dan bij de politie. 

Beslag voertuig

Diepenheim – Op de Needseweg werd vrijdagochtend 3 februari tegen kwart voor 4 een personenauto gecontroleerd die niet verzekerd bleek te zijn. Omdat dit voertuig al eerder onverzekerd op de weg was aangetroffen, is in overleg met justitie besloten deze in beslag te nemen.

Mocht u informatie hebben over één van bovenstaande berichten dan verzoek wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844, www.politie.nl of langs te komen bij het politiebureau in Goor of tijdens het inloopspreekuur in het Parochiehuis in Delden op donderdag van 19 tot 21 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle