zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwentePolitienieuws afgelopen week

Politienieuws afgelopen week

Woninginbraak Bellamystraat

Goor – Bij een woning aan de Bellamystraat heeft maandagavond 1 februari een inbraak plaatsgevonden. Met een schroevendraaier werd de tuindeur opengebroken. Op de begane grond waren alle lades doorzocht. De portemonnee lag op tafel waaruit geld weggenomen was. Ook boven was alles doorzocht en wordt een horloge vermist. De politie zoekt getuigen. 

Banden lek gestoken

Markelo – Bij een witte Suzuki Alto, die geparkeerd stond aan de J.C. Romijnstraat, zijn twee banden lek gestoken. Het betrof de linker voorband en de linker achterband. Ook in dit geval vraagt de politie getuigen zich te melden.  

Diefstal fietsen in Goor en Ambt Delden

Goor – Een bewoner van de Grotestraat had 29 januari zijn fiets voor zijn huis neergezet en vergat deze binnen te zetten. De fiets stond niet op slot. Toen de bewoner ’s morgens naar buiten kwam, was de fiets verdwenen. 

Ambt Delden – Aan de Veldweg was het ook raak. Iemand was daar gaan wandelen op vrijdagochtend 5 februari. Na ongeveer een uur wandelen kwam hij terug en zag dat zijn fiets was verdwenen. Het betrof een elektrische fiets van het merk Stella Livorno Gold ter waarde van € 2.500. 

Auto-inbraak

Delden – In een Volvo die geparkeerd stond aan de Molenstraat is in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 februari ingebroken. De auto had geen schade, dus waarschijnlijk is de diefstal gepleegd met een valse sleutel. Een blauwe damestas werd meegenomen, een rijbewijs en een klein geldbedrag. Getuigen worden ook hier gevraagd zich te melden.    

Diefstal uit garage

Delden – In de St. Annabrinkstraat is in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 februari ingebroken in een garage. Hier worden onder andere drie vishengels, enkele opbergtassen, zes Shimano molens, vijf piepers, een vistent en nog wat kleinmateriaal vermist. De waarde van de spullen wordt geschat op
€ 3200.

Schoorsteenbrand

Delden – De brandweer moest zondag 7 februari om 23.30 uur uitrukken voor een schoorsteenbrand aan De Helle. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft de schoorsteen geveegd door middel van een hoogwerker. De schade viel achteraf bezien mee. 

Voor sommige gevallen vraagt de politie om uw medewerking. Getuigen kunnen zich melden onder nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Fraude kunt u melden bij de politie en ook bij www.fraudehelpdesk.nl of via het landelijke telefoonnummer 088-7867372. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle