dinsdag, 4 oktober 2022
spot_img
HomeNieuwsPolitienieuws van afgelopen week

Politienieuws van afgelopen week

Winkeldiefstal Weversplein

Goor – Op maandag 13 juni in de ochtend heeft rond 09.40 uur een winkeldiefstal plaatsgevonden. In totaal werd er voor € 51,10 aan goederen weggenomen. De dader is aangehouden en er is een proces-verbaal opgemaakt.

Schuurbrand Markelo

Markelo – Aan de Plasdijk in Markelo heeft op zondag 19 juni een brand gewoed in een schuur. Hierbij zijn ongeveer 7000 eendenkuikens omgekomen. De schuur is volledig uitgebrand. Brandweerkorpsen van Goor, Enter, Rijssen en Holten waren ter plaatse om het vuur te bestrijden.

Inbraak Delden

Delden – De politie vraagt om getuigen zich te melden, mochten ze iets vreemds hebben gezien op zaterdag 18 juni tussen 15.30 uur en 20.45 uur aan de Weth. Bloemenstraat in Delden. Hier is namelijk van een woning de voordeur geforceerd en de bovenverdieping doorzocht. Het is niet bekend of er iets ontvreemd is. 

Rijbewijs ingevorderd

Goor – De politie heeft donderdag 16 juni het rijbewijs ingevorderd van een automobilist die het wel heel bont maakte. Om 20.00 uur werd een voertuig op de Rondweg in Goor aangehouden die reed met een snelheid van 150 km/h waar 80 km/h is toegestaan.

Inbraak winkel Spoorstraat Goor

Goor – In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 juni is omstreeks 01.00 uur een deur geforceerd van een winkel aan de Spoorstraat in Goor. Er is niets ontvreemd, het alarm en een rookgordijn zorgden voor een snelle vlucht van de dader. De kassa was leeg, daar viel toch niets te halen.  

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle