vrijdag, 30 september 2022
spot_img
HomeNieuwsPolitienieuws week 2/3

Politienieuws week 2/3

Uitslaande brand bakkerij Nollen

Foto: News United / Jan Willem Klein Horst-man 

Hengevelde – Bij bakkerij Nollen aan de Grotestraat is op zaterdag 15 januari omstreeks 5 uur ’s morgens brand uitgebroken. De brand brak uit in het gebouw achter de bakkerij. De winkel is gered. De brandweer moest opschalen naar zeer grote brand en er waren meerdere korpsen uit de omgeving aanwezig. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Pas om 7.15 uur gaf de brandweer het sein brand meester. Er is niemand gewond geraakt. 

Bijenboom vernield

 Goor – Een bewoner van de Wijnkamp heeft donderdag 6 januari aangifte gedaan van vernieling van een bijenboom in zijn tuin. De man kwam erachter toen hij op oudejaarsdag oliebollen aan het bakken was in de tuin. De boom met een stamdikte van 10 centimeter , die wel 5 meter hoog was, is op een hoogte van circa 80 centimeter afgezaagd en verdwenen. Waarde van de boom is € 1000,00. De politie vraagt getuigen zich te melden. 

 

ID fraude

Markelo – Een bewoner van de Stationsstraat is maandag 3 januari slachtoffer geworden van ID fraude. Hij merkte dat er kleine bedragen van zijn rekening werden afgeschreven, zonder dat hij daarvoor toestemming had gegeven. Blijkbaar had iemand zijn gegevens gebruikt om een account aan te maken op mijndomein.nl. Via email kreeg hij meldingen dat er drie keer een bedrag was geïncasseerd; € 14,79, € 7,29 en een keer
€ 29,52. Hij heeft daarop de incasso’s ingetrokken en alles laten blokkeren. 

Autospiegel vernield

Markelo – De eigenaar van een personenauto die geparkeerd stond aan de J.C. Romijnstraat ontdekte op maandag 10 januari om 8.45 uur ’s morgens dat er glasscherven naast de auto lagen. Deze bleken van de vernielde linkerbuitenspiegel te zijn. Ook hier vraagt de politie naar getuigen. 

Getuigen kunnen zich melden via het landelijke nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Fraude kunt u melden bij de politie en ook bij www.fraudehelpdesk.nl of via het landelijke telefoonnummer 088-7867372.

In Delden kunt u op maandag van 10 tot 13 uur en op donderdag van 17 tot 19 uur het inloopspreekuur van de wijkagent bezoeken.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle