woensdag, 5 oktober 2022
spot_img
HomeNieuwsHof van TwentePolitienieuws week 22/23

Politienieuws week 22/23

Drie inbraken Delden

Delden – De eerste inbraak was bij een woning aan de Hengelosestraat tussen zaterdag 4 en maandag 6 juni. Er was met een koevoet een kozijn van een slaapkamer op de eerste verdieping opengebroken om binnen te komen. Er worden geld en sieraden vermist. 

Op zondag 5 juni werd er ingebroken in een schuur aan de Torendijk tussen 3.45 en 4.00 uur ’s nachts. De drie daders werden door de bewoner overlopen. Van de schuur werd een ruit vernield om binnen te komen en er was getracht een koelbox te stelen, maar vooralsnog wordt er niets vermist. Vlak daarna was er een inbraak bij een woning aan de Dr. Gewinstraat om 4.15 uur ‘s nachts. Hier werd een slaapkamerraam vernield op de eerste verdieping. Alle slaapkamers werden doorzocht maar voor zover nu bekend is, wordt er ook hier niets vermist.

Aanhanger gestolen

Ambt Delden – Aan de Kappelhofsweg is tussen woensdag 18 mei en woensdag 1 juni een aanhanger gestolen, die daar op het erf stond. De grijze aanhanger is van het merk Humbaur. 

Brand bedrijfspand

Goor – Bij een bedrijfspand aan de Breukersweg is op donderdag 2 juni om 16.15 uur brand uitgebroken. De brandweer had de brand snel onder controle. De brand was ontstaan in de filterkast. De oorzaak van de brand is niet bekend. 

Diefstal scooter 

Ambt Delden – Aan de Beldsweg is op donderdag 2 juni rond 09.00 uur een scooter weggenomen van het merk Peugeot Viva City. De politie zoekt getuigen. 

Tanken zonder betalen

Goor – Bij een tankstation aan de Entersestraat heeft iemand een zwarte scooter en een jerrycan afgetankt en vertrok toen zonder te betalen. Dit gebeurde op maandag 30 mei om 15.50 uur. Ook hier vraagt de politie getuigen zich te melden. 

Getuigen kunnen zich melden via het landelijke nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Fraude kunt u melden bij de politie en ook bij www.fraudehelpdesk.nl of via het landelijke telefoonnummer 088-7867372.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle