zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsPolitienieuws week 33/34

Politienieuws week 33/34

Boete voor geluidsoverlast

Delden – Tot drie keer toe moest de politie op zondagavond 22 augustus aan de deur komen bij een woning aan het Rauwland voor meldingen van geluidsoverlast. Er was een feest gaande, waarvoor een vergunning gold tot 02.00 uur ’s nachts, echter de muziek moet evengoed om 12.00 uur uit. Bij de derde keer heeft de politie een boete aangezegd van € 150,00 in verband met nachtrumoer. 

Auto beschadigd Langestraat

Delden – Een Peugeot 5008 die geparkeerd stond aan de Langestraat ter hoogte van de Katholieke kerk is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 augustus door onbekenden beschadigd. De auto liep krassen en lakschade op. De politie vraagt getuigen zich te melden. 

Ongeval fiets en motor N346

Ambt Delden – De hulpdiensten zijn zaterdag avond 21 augustus om 18.34 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg-N346. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een fietser en een motorrijder. De fietser wilde de Rijksweg-N346 oversteken en zag daarbij de motorrijder vanuit Delden richting Goor over het hoofd.  De fietser is met meerder botbreuken naar het ziekenhuis overgebracht. De Rijksweg-N346 werd tijdelijk afgesloten en het verkeer werd in beide richtingen over de Parallelweg geleid. De motor is door een bergingsbedrijf afgesleept. De motorrijder is aangehouden, want deze zou volgens meerdere getuigen veel te hard hebben gereden.  (Bron: News United/Jan Willem Klein Horstman). 

Multi media systeem uit auto gestolen 

Markelo – Uit een geparkeerde witte Volkswagen Golf aan de Holterweg is in de nacht van 17 op 18 augustus een VW multimedia systeem inclusief scherm ontvreemd. De ruit van het achterportier aan de bestuurderskant werd vernield. De politie vraagt getuigen zich te melden. 

Flinke buit uit bedrijfsbus

Diepenheim – Uit een bedrijfsbus die aan de Grotestraat geparkeerd stond, is in de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 augustus een grote hoeveelheid elektrische gereedschappen gestolen. Het slot bleek geforceerd met een schroevendraaier. Vermist worden onder andere een Makita reciprozaag, een Hikoki haakse slijptol, een Festool freesmachine, klopboormachine, bouwlamp en accu’s, accuschroefboormachine, een Senco spijkermachine en trommelspijkermachine, een Bosch accuboorhamer en een stofzuiger. De bedrijfsbus was een zwarte Opel Movano. Ook hier zoekt de politie getuigen. 

Boete en winkelverbod

Diepenheim – Bij een supermarkt aan de Goorseweg is een man aangehouden die verdacht werd van diefstal van een fles Johnnie Walker. Omdat het de eerste keer was dat de man werd aangehouden voor diefstal, liet de politie het bij een reprimande. Van de supermarkt kreeg de man wel een schadeclaim van € 181 en werd hem een winkelverbod opgelegd.   

Navigatiesysteem gestolen

Markelo – Uit een witte Volkswagen Golf die geparkeerd stond aan de Oldenhof is in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 augustus een navigatiesysteem gestolen. Het is niet duidelijk hoe de dief toegang tot de auto heeft verkregen.      

Inloopspreekuur wijkagent Delden

U kunt ook naar het inloopspreekuur komen van wijkagent Jos Olde Daalhuis in het Parochiehuis aan de Langestraat in Delden op maandag van 10.00 tot 13.00 uur of op donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Voor sommige gevallen vraagt de politie om uw medewerking. Getuigen kunnen zich melden onder nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Fraude kunt u melden bij de politie en ook bij www.fraudehelpdesk.nl of via het landelijke telefoonnummer 088-7867372. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle