woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsPolitienieuws week 39/40

Politienieuws week 39/40

Auto in sloot beland

Markelo –  Een automobilist is op zondag 3 oktober om half 8 ’s morgens van de weg geraakt op de Lochemseweg en in de sloot beland. De bestuurder raakte daarbij gewond aan het hoofd en klaagde over pijn in haar ribben. Ze was op weg naar haar werk, maar werd vermoedelijk verrast door aquaplaning. De bestuurder is afgevoerd naar het ziekenhuis, waar een lichte hersenschudding werd vastgesteld en diverse kneuzingen

Foto: News United – Jan Willem Klein Horstman

Keukenbrand zelf geblust

Markelo – Aan de Smitjan is een keukenbrand geweest op vrijdag 1 oktober rond 18.30 uur. De bewoners hadden de brand al grotendeels zelf geblust. Er was veel rookschade. Het is bij de politie niet bekend of de brandweer al dan niet ter plaatse is geweest.

Inbraak bouwplaats

Hengevelde – Aan de Needsestraat is tussen 24 en 29 september ingebroken op een bouwplaats op een industrieterrein, dat omringd is met hekwerk. Op maandag 27 september bleek dat een deel van het hekwerk openstond. Het slot van een opslagcontainer was doorgeknipt en een keet was opengebroken. De volgende spullen worden vermist: twee compressors, een afkortzaag, twee bouwstofzuigers, twee accuboren met laders, twee elektrische zagen, twee steenzagen, twee haspels en een koffiezetapparaat. De politie is op zoek naar getuigen. 

Voor sommige gevallen vraagt de politie om uw medewerking. Getuigen kunnen zich melden onder nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Fraude kunt u melden bij de politie en ook bij www.fraudehelpdesk.nl of via het landelijke telefoonnummer 088-7867372.

In Delden kunt u op maandag van 10 tot 13 uur en op donderdag van 17 tot 19 uur het inloopspreekuur van de wijkagent bezoeken.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle