woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwentePolitienieuws week 52/1

Politienieuws week 52/1

Rustig oud en nieuw in Hof van Twente

Hof van Twente – Op een paar incidenten na kijkt de politie terug op een relatief rustig oud en nieuw in Hof van Twente. Ondanks het massaal negeren van het vuurwerkverbod greep de politie nergens in. In Markelo werd aan de Kerkweg een brievenbus door vuurwerk vernield en in Goor werd aan de Herman Heijermansstraat een deur van een schuur door vuurwerk opgeblazen. 

Botsing twee auto’s 

Ambt Delden – Twee personenauto’s kwamen op zondag 2 januari om 22.15 uur in botsing op de kruising Langestraat/N346. De automobilist komende uit Delden en rijdend richting Goor kwam vol in botsing met een auto uit de Langestraat, waarschijnlijk doordat deze door rood licht reed. Beide voertuigen zijn afgesleept. Een persoon moest voor controle naar het ziekenhuis vanwege ‘high impact’. 

 

Dieven stelen fiets en boodschappen bij Albert Heijn

Delden – Twee dieven hebben op maandag 27 december rond 18 uur niet alleen boodschappen gestolen bij de Albert Heijn aan De Kolk maar namen en passant ook een elektrische fiets van het merk Gazelle Paris mee die bij de supermarkt stond. De camerabeelden spreken voor zich, de personen zijn duidelijk in beeld evenals de auto. Het kenteken is doorgegeven aan de politie. De politie heeft de camerabeelden opgevraagd en heeft de zaak nog in onderzoek.

Helpdeskfraude in Markelo

Markelo – Een bewoner van Markelo is donderdag 30 december om 10.00 uur gebeld door iemand die zich uitgaf voor een medewerker van de Rabobank. Er werd verteld dat er iets vreemds aan de hand was met zijn rekening. Hij kon beter even een programma openen zodat de bankmedewerker mee kon kijken wat er aan de hand was. Via allerlei opgedragen handelingen die netjes opgevolgd werden, is de man gedupeerd voor in totaal € 4.800. 

Auto in sloot

Bentelo/Hengevelde – Bij een eenzijdig ongeval op de N740 tussen Bentelo en Hengevelde is een automobilist op woensdag 29 december om 08.15 uur met zijn auto in een sloot terecht gekomen. De bestuurder werd door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Er was geen alcohol of drugs in het spel. 

Getuigen kunnen zich melden via het landelijke nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Fraude kunt u melden bij de politie en ook bij www.fraudehelpdesk.nl of via het landelijke telefoonnummer 088-7867372.

In Delden kunt u op maandag van 10 tot 13 uur en op donderdag van 17 tot 19 uur het inloopspreekuur van de wijkagent bezoeken.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle