donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwentePolitienieuws week 8

Politienieuws week 8

Snelheidscontroles

Ambt Delden – Op donderdag 16 februari tussen 11.15 en 11.30 uur werd op de Hagmolenweg een snelheidscontole met lasergun uitgevoerd. In deze tijd zijn vijf auto’s gecontroleerd zonder snelheidsovertreding. 

Tussen 11.50 uur en 12.30 uur werd op de Rijssenseweg ter hoogte van de kruising met de Langenhorsterweg een snelheidscontole met lasergun uitgevoerd. In deze tijd zijn ongeveer 45 auto’s gecontroleerd, waarvan drie automobilisten de snelheidslimiet hebben overschreden. Deze automobilisten zijn staande gehouden. Hiervan kreeg één automobilist een waarschuwing en twee automobilisten een bekeuring.

Verlichting kapot en teveel gedronken

Markelo – Zaterdagavond 11 februari werd rond 23.00 uur een bestuurder van een bestelbus gecontroleerd nadat surveillerende agenten hem zagen rijden over de Prinses Irenestraat met kapotte verlichting. Bleek dat hij ook iets teveel alcohol tot zich had genomen. De test op het politiebureau wees 365 µg/l uit, waar 220 maximaal is toegestaan. Het leverde hem een proces-verbaal op.  

Vrachtwagen gekanteld

Markelo – Gisteren even na het middaguur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een melding van een ongeval op de Rijssenseweg. Ter plaatse bleek dat er een vrachtwagen in een bocht van de weg was geraakt en is gekanteld in de berm. De chauffeur bleef ongedeerd. De wagen was geladen met drijfmest. De chauffeur vertelde dat de wagen plotsklaps naar rechts uitbrak en hij daardoor de macht verloor over het stuur. Vervolgens schoot hij de berm in van het talud af en kantelde in een akkerland. 

Bron en foto: News United / Jan Willem Klein Horstman

Mocht u informatie hebben over één van bovenstaande berichten dan verzoek wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844, www.politie.nl of langs te komen bij het politiebureau in Goor.  

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle