zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsPolitienieuws

Politienieuws

Inbraak Sporthal de Mors

Delden – De officiële opening van Sportpark de Mors was nog maar net voorbij en nu is er al ingebroken. In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 september is de kluis uit de sporthal ontvreemd. De inbreker(s) verschafte(n) zich toegang tot de hal via een nooddeur die open was gezet en afgeplakt was met tape. Maandag kon de politie melden dat de kluis weer ongeopend terecht is. 

Brand in loodsen in Goor

Goor – Het betrof een geschakeld bedrijfspand tegenover de Jumbo-supermarkt in de Van Kollaan. Hoe de brand ontstaan is, is onduidelijk maar het werd snel duidelijk dat de panden niet meer te redden zijn. Ook werd er een te hoog asbestgehalte gemeten maar dat leverde volgens deskundigen geen gevaar voor de omgeving op. Rond half twaalf werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Er was weinig tot geen activiteit meer in de bedrijfspanden die uiteindelijk toch hadden moeten wijken voor het nieuwe Spoorpark.

 (Tekst: Goorsnieuws.nl) 

Inbraak restaurant Spoorstraat

Goor – In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 augustus is ingebroken bij een restaurant aan de Spoorstraat. Er werden een compressor, twee boormachines en geld uit gokkasten meegenomen. De politie onderzoekt nog hoe ze zich toegang tot het restaurant hebben verschaft.   

Voor sommige gevallen vraagt de politie om uw medewerking. Getuigen kunnen zich melden onder nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Fraude kunt u melden bij de politie en ook bij www.fraudehelpdesk.nl of via het landelijke telefoonnummer 088-7867372. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle