zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeZorgPrinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten in Delden

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten in Delden

Collecteer zoals jij dat wilt  

Delden – Van 11 tot en met 17 september vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds plaats. In deze week zetten vrijwilligers door heel Nederland zich in voor de strijd tegen spierziekten. Om het de vrijwilligers zo makkelijk mogelijk te maken kan iedereen voor het Spierfonds collecteren op zijn eigen manier.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons gedreven en ook gezellige team komen versterken. Collecteren kan je helemaal op je eigen manier doen. Je kan vanuit huis een digitale collectebus aanmaken en je vrienden, familie of buren een appje of een mailtje sturen of je kan terwijl je toch met de hond aan het wandelen bent flyers met onze QR-code in de buurt verspreiden zodat iedereen thuis een bijdrage kan doen. Uiteraard kan je ook gewoon met de collectebus op stap gaan, alles kan en mag. Wij willen het onze vrijwilligers zo makkelijk mogelijk maken en passen de manier van collecteren aan op de individuele wensen van onze vrijwilligers. Zo hopen we zoveel mogelijk vrijwilligers te bereiken die ons gaan helpen in september. 

Er zijn 600 verschillende spierziekten. Sommige zijn dodelijk, sommige zijn erfelijk, maar ze hebben allemaal een verlammend effect op de spieren. De spieren in een mensenlichaam sturen alles aan; lopen, zwaaien, lachen, ademen. Een ziekte die spieren aantast, tast het hele lichaam en daarmee ook het hele leven van een persoon aan. Met de opbrengst van de collecte kan het Spierfonds een behandeling voor spierziekten dichterbij brengen.

Het Spierfonds zoekt in Delden nog extra collectanten. 

Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij: Nicolet van Dijk, tel. 06 10650570, mail: nvdijk@nicwic.nl of www.spierfonds.nl/collecteren.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws