dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeLifestylePrisma ERA Makelaars kijkt terug op een geslaagde Open Huizen Route!

Prisma ERA Makelaars kijkt terug op een geslaagde Open Huizen Route!

De ERA Open Huizen Route van afgelopen zaterdag 11 februari was zeer succesvol. Veel mensen namen de tijd om de woningen welke te koop staan bij Prisma Era Makelaars te bekijken.

Makelaar Nancy vertelt: “De Open Huizen Route is een speciale zaterdag georganiseerd door ERA-makelaars vanuit heel Nederland, waarbij huizenbezichtigingen zonder afspraak mogelijk zijn.”

In Delden en omgeving hebben veel bezoekers geprofiteerd van deze unieke gelegenheid om huizen te bekijken.

Makelaar Arjan licht toe: “De Open Huizen Route is altijd een mooie gelegenheid om een woning in de spotlight te zetten. Wij besteden als makelaar veel aandacht op social media kanalen, onze website en Funda en wij plaatsen voorafgaand aan de Open Huizen Route een pagina grote advertentie in het Hofweekblad. We merken dat al deze aandacht een positief effect heeft op het aantal kijkers tijdens de Open Huizen Route. Gemiddeld kwamen er 4 bezoekers per woning. De eerste biedingen zijn ondertussen al binnen!”.

Alles bij elkaar kijkt Prisma ERA Makelaars enthousiast terug op deze dag en kijken ze nu al uit naar de volgende editie. Zet deze alvast in de agenda: Zaterdag 1 april! En nee, dat is geen grap!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws